Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Столичанка с разтърсваща изповед за най-големия кошмар в живота си!
Столичанка с разтърсваща изповед за най-големия кошмар в живота си!
Столичанка с разтърсваща изповед за най-големия кошмар в живота си!

Столичанка с разтърсваща изповед за най-големия кошмар в живота си!

Млада столичанка се оплака, че е жертва на домашно насилие. Тя е била физически и психически тормозена, а мъжът й е смятал, че това е нещо нормално. Засега той е предупреден с ограничителна заповед до края на декември, информира Нова тв.

„При нас всичко беше наред до един момент, когато бившият ми мъж започна да не носи пари вкъщи. Започнаха да идват писма от бързи кредити. Искал е от приятели пари назаем. Давал е парите си за хазарт. Домашното насилие започна така, че той ми искаше пари, а аз не му давах. Прекъснах си майчинството. Той продължаваше да иска и не се задоволяваше с малко. Той губеше всичко с хазарт. Употребявал е алкохол, за наркотици не съм сигурна. По-големият проблем, бе че ударите бяха нанасяни пред очите на детето. След една година реших да си тръгна заедно с детето ми“, призна тя.

„След като си тръгнах от него подадохме жалба за домашно насилие и за родителските права. Имаме спечелено дело. Страхувах се по-рано да подам жалба. Събрах смелост след като си тръгнахме да направя нещо по въпроса“, добавя жената.

„След като си тръгнах тормозът продължи – телефонни заплахи, срязани гуми, следене. След всяка случка ходех в полицията да пиша жалби. Казвал ми е, че ще ме убие, ще ме съсипе, че няма да мога да си гледам детето. Преди да ми нареже гумите ме предупреди, че ще вървя пеша и да стана по-рано за работа“, каза тя.

Столичанка с разтърсваща изповед за най-големия кошмар в живота си!

„Удрял ме е безброй много пъти. Споделяла съм на най-близките ми приятели. Роднините ми последни разбраха, че имах проблем. Приятелите ми опитваха да говорят с него, но той отказваше да разбере гледната им точка. Смята, че всичко това е нормално и е прав. Чашата ми преля миналата година, в началото на март месец, когато реших, че детето ми няма да живее в такава среда. И аз и детето в момента ходим на психолог. То не искаше първоначално да се среща с него: „Не искам да виждам тати, защото той бие мама“, казваше то.

„Не върна детето един месец и нито една институция не можа да ми помогне. Отива полиция при него, той им казва, да, наруших съдебната заповед, разписва се и това е. Взех детето чрез частен съдебен изпълнител. Детето само плачеше по телефона. Той ми казваше „Ще слушаш как детето ти плаче, но няма да ти го върна““, завърши разказа си пострадалата.

Източник: www.blitz.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?