Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Студентка намери в гардероба си нещо ужасяващо
Студентка намери в гардероба си нещо ужасяващо

Студентка намери в гардероба си нещо ужасяващо

Непознат мъж живя няколко дни в гардероба на студентка от Северна Каролина, а тя през цялото време си мислела, че в него има призрак, научи ko4.

От известно време Мади започнала да забелязва, че някои неща от гардероба й изчезват. Късите панталонки и анцузите й започнали мистериозно да изчезват от шкафа и да се озовават в банята. А по стените на помещението имало отпечатъци от нечии ръце.

В събота Манди най-сетне разгадала мистерията.

„Нещо издрънча в шкафа, сякаш вътре се е промъкнал енот. Веднага попитах: „Има ли някой там”. В отговор чух: „Ох, казвам се Дрю”“, разказва студентката.

„Отворих вратата на гардероба и го видях. Той стоеше пред мен, облечен с моите дрехи. До него имаше чанта, пълна с мои неща”, добавя Мади. Изплашеното момиче веднага позвънило на приятеля си. А докато чакала помощ, завързала разговор с натрапника. Докато тя го разпитвала, Дрю пробвал шапките й и се оглеждал в огледалото на банята.

„Много си мила, може ли да те прегърна?”, попитал той.

Но момичето не му позволило да го доближи. Пристигналите на място полицаи са арестували мъжа – 30-годишния Андрю Свофорд. В момента младият мъж се намира в ареста. Наложена му е гаранция в размер на 26 000 долара. А Мади опитва да установи как непознатият се е намъкнал в квартирата й.

Източник: БЛИЦ

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?