Новините на фокус
Home » ЗОДИИ » Съдбовно Новолуние в Риби в съвпад с кармичен Сатурн – три зодии да се готвят за промяна на Кармата от 10 март:
Съдбовно Новолуние в Риби в съвпад с кармичен Сатурн - три зодии да се готвят за промяна на Кармата от 10 март:

Съдбовно Новолуние в Риби в съвпад с кармичен Сатурн – три зодии да се готвят за промяна на Кармата от 10 март:

Астрологът и таролог Юлия Лифанова разказва как Новолунието в съвпад с кармичния Сатурн на 10 март ще донесе съдбовни връзки в живота ни.

Пролетта започва с красиво и съдбовно Новолуние в Риби, но това съзвездие отговаря за сънищата и фантазиите, което показва влиянието на света на собствените илюзии върху събитията. Например, някой може буквално да види насън образ на бъдещ живот или спътник, който скоро ще влезе в живота му, докато някой друг ще има някакви конкретни тайни желания.

Важно е, че Новолунието ще бъде в съвпад със Сатурн, а планетата на кармата ще бъде зад Луната и Слънцето, а Нептун, господарят на божествената енергия, ще стои пред тях. Това предполага, че всички нови взаимоотношения ще изглеждат под контрола на Закона на съдбата – това ще бъде специално уточняване на кармата.

Новолуние в Риби

Карта на Новолунието на 10 март 2024 г

Дева

Новолунието настъпва във вашия сектор на партньорството и брака, което означава, че може да срещнете човека, който е буквално предопределен за вас отгоре. Това може да е самата връзка, която ще доведе до брак, или новият ви избраник ще отговаря на вашите мечти от несъзнаваното.

Риби

Новолунието се случва във вашия знак, но в този момент управителят на вашия брачен сектор, Меркурий, ще бъде във вашето съзвездие. Вашият партньор може буквално да се появи „изпод земята“ – можете да се срещнете при напълно мистериозни и необичайни обстоятелства. Докато пътувате, на среща в клиника или може би в Интернет.

Скорпион

Новолунието се случва в сектора на любовта, което означава, че наистина можете да започнете нова любовна история и то такава, която ще бъде невероятно вдъхновяваща и вдъхновяваща за вас. Можете да срещнете този човек на творчески курсове, във фитнеса или на пътуване.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?