Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Съпругата на Томислав Дончев: Много скоро ще се превърнем в циганска държава!
Съпругата на Томислав Дончев

Съпругата на Томислав Дончев: Много скоро ще се превърнем в циганска държава!

Пореден епизод от сериала „Интеграцията невъзможна“.

С тези думи съпругата на вицепремиера Томислав Дончев започна последния си пост в личния й фейсбук профил, видя КОЧ. Светлана Дончева „разкости“ циганите-биячи на командоса от Войводиново. „На тези хора все някой им е виновен – българите, държавата, политиците. Те винаги са невинни, жертви на обстоятелствата“, пише още съпругата на вицеоремиера.

Ето какво друго сподели Светлана Дончева (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„Твърда ръка“ за всеки, без значение циганин или българин, който бие, убива, краде, не се грижи адекватно за децата си, превръща ги в просяци, прави деца на други деца. Твърди, смели и категорични мерки, иначе съвсем скоро ще се превърнем в циганска държава.

И стига сме се страхували от псевдолибералните грантаджии, които започват да пищят всеки път, когато някой се опита да назове нещата с истинските им имена. Лицемерието и овчедушието ни докараха до там престъпникът да има повече права от жертвата“.

Съпругата на Томислав Дончев

Източник: Блиц

Твоят коментар

About Иван Ангелов

One comment

  1. Госпожата да потърси някоя и друга причинка в дългогодишното участие на мъжа си в управлението на държавата. Стига с тия номера хем да управляваме, хем да се правим на опозиция!

Какво мислите?