Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Тази жена реши да скрие бебето си, за да не може никой да вижда лицето му цели 22 години – вижте защо!
Тази жена реши да скрие бебето си

Тази жена реши да скрие бебето си, за да не може никой да вижда лицето му цели 22 години – вижте защо!

Тази млада жена от Хонконг е доста специална. Самият факт, че е навършила 22 години, по същия начин е специален.

Тя е родена с ихтиоза гравис – наследствено заболяване на кожата, при което кожата расте 10 пъти по-бързо от нормалното, съответно постоянно има болезнени пукнатини и предразположеност към множество инфекции.

Повечето хора с това заболяване умират в ранна детска възраст.

Това младо момиче бива изоставено още след раждането. От болницата са искали да я настанят в дом за умствено изостанали, за да я скрият и да не се показва пред хората. Доброволци в болницата споделят, че момичето било абсолютно нормално, а една от жените решава да я осинови.

В училище била подигравана за начина, по който изглежда. Дотолкова, че през главата и са минавали мисли да сложи край на живота си. Даже не е била допускана до някои части на училището, тъй като имало хора, които изпитвали страх от нея, искали да стои настрани от тях. Както ще видиш от снимките, младото момиче се е превърнало в една уверена, щастлива жена, въпреки че все още хората я гледат странно и я възприемат трудно. На тези погледи тя отговаря с усмивка.

Дете болно от ихтиоза гравис

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?