Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Тази малка принцеса се пребори за живота си, а за да стоплят, я сложили в пликче от сандвич-Вижте колко е пораснала сега!
Тази малка принцеса се пребори за живота си

Тази малка принцеса се пребори за живота си, а за да стоплят, я сложили в пликче от сандвич-Вижте колко е пораснала сега!

Пикси е родена на само 28 седмици и със спешно цезарово сечение. Никой не мислел, че бебето ще оцелее, но се е случило истинско чудо.

След като родила майката Шарън, температурата на плода започнала да намалява, така че за да го спасят, го обвили в саше от сандвич.

По-късно, Пикси, която била по-лека от половин пакетче захар и по-малка от дланта на майка ѝ, я прехвърлили в интензивно отделение, където лекарите очаквали да живее само един час. Но, за щастие, Пикси успяла да порасне и вече е на пет месеца, като за първи път я пуснали у дома.

– След като се роди, лекарите я сложиха в пликче от сандвич, за да й бъде топло, заяви майката.

Тя е била принудена да се роди преди време, защото чрез преглед установили, че бебето спряло да расте в матката.

Плацентата и пъпната връв не хранели плода добре. Лошо било, че трябвало постоянно да проверява и слуша само ужасни неща, припомня майката.

Пикси до три месеца  била в кувьоз, а Шарън не можела да я държи.

След като пораснала, можело да я държат в ръцете си само по един час на ден. Сега вече е у дома и изглежда като истинско новородено.

Източник: zajenata.bg

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*