Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Тази проста напитка ще премахне слузта от белите ви дробове и ще засили незабавно имунната ви система!
Тази проста напитка ще премахне слузта от белите ви дробове и ще засили незабавно имунната ви система!

Тази проста напитка ще премахне слузта от белите ви дробове и ще засили незабавно имунната ви система!

Имунната система ни предпазва от вируси и болести, а също така предотвратява атаки от множество микроорганизми, които влизат в тялото чрез храната.

Имунната система се състои от тъкани и органи, които работят заедно, за да се борят с чужди тела.

Белите дробове също играят важна роля, тъй като основната им функция е да вдишват и съхраняват кислород и да издишват въглероден диоксид през носа. Ако обаче носът е запушен със слуз, това засяга белите дробове.

Тази напитка ще засили имунната ви система и ще премахне слузта от белите дробове. Може да се използва както от деца, така и от възрастни.

Децата, разбира се, са най-често засегнати от кашлица и настинка. Ако тези проблеми се появят отново, това показва, че в белите дробове се натрупва слуз.

При настинка слузта запушва дихателните тръби и води до здравословни проблеми, включително алергии.

Ако слузта стане зеленикава или дори кървава, здравословните проблеми може да са сериозни, така че е най-добре да посетите лекар.

Имунната система предотвратява заболявания и намалява различни рискове за здравето, микроби, паразити, вируси и бактерии. Имунната система съдържа лимфни възли, които произвеждат и съхраняват клетки, които ни предпазват от бактерии и вируси.

В допълнение, костният мозък е друг компонент, който създава бели кръвни клетки и съхранява стволови клетки, които имат способността да се трансформират във всяка човешка клетка.

Имунната система включва и далака, който регулира количеството кръв. Имунната система създава антитела, които унищожават вирусите, които могат да причинят заболяване.

Така че нашата ще помогне за укрепване на имунната система и премахване на излишната слуз от белите дробове.

Съставки:

  • 100 г мед
  • 100 мл вода
  • 4 супени лъжици прясно изцеден лимонов сок
  • 2,5 см корен от джинджифил (нарязан)
  • 50 г овесени ядки

Метод на приготвяне:

Смесете овесените ядки с вода и смлян джинджифил. След това сместа се вари няколко минути. След като се охлади, добавете мед и лимонов сок и оставете да кисне една нощ. Съхранявайте напитката в хладилника до седмица.

Приложение:

Всяка сутрин на гладно пийте по 30-4 мл от тази напитка. Повтаряйте тази процедура в продължение на 40 дни, за да стимулирате имунната система. След това направете 15-дневна почивка и повторете лечението вече 50-60 дни.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?