Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Тази СНИМКА от преди повече от 20 години буквално взриви мрежата! Ще познаете ли двете гранд-дами от сцената? (Отговорът – в статията)
Тази СНИМКА от преди повече от 20 години буквално взриви мрежата! Ще познаете ли двете гранд-дами от сцената? (Отговорът - в статията)

Тази СНИМКА от преди повече от 20 години буквално взриви мрежата! Ще познаете ли двете гранд-дами от сцената? (Отговорът – в статията)

Тази фотография е от времето, когато на сцената бяхме свикнали да виждаме красиви жени без задължителните за съвременния свят корекции.

Пеещи, можещи и изглеждащи перфектно – такива са двете певици от фотото по-долу:

Глория и Емилия

Ако случайно не сте се досетили, ще ви дадем жокер – те са две гранд-дами от света на поп фолка, които имат цяла плеяда почитатели.

В случая говорим не за кого да е, а за Глория и Емилия, които и до днес са сред най-любимите имена на феновете на лекия жанр.

Старата снимка на двете изпълнителки шашна почитателите им наскоро и обиколи за нула време социалните мрежи.

От кадъра е повече от видно, че в този период от кариерата си двете са били почти натурални, ако не и изцяло, за разлика от днес. Не е ясно от коя година точно е снимката, но е видно, че не става дума за скорошен период (най-вероятно е правена преди малко повече от 20 години).

Емилия и Глория днес

Днес и нослетата, и бузите, и косите, и устните, и всичко останало на двете фолкпевици е различно. Лицата им със сигурност са по-гладки от тези, които са имали тогава, пише „Стандарт“. А на вас на коя снимка ви харесват повече?

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?