Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Така изглеждат днес децата на Том Круз и Никол Кидман – една от най-красивите холивудски двойки (Снимки):
Така изглеждат днес децата на Том Круз и Никол Кидман - една от най-красивите холивудски двойки (Снимки):

Така изглеждат днес децата на Том Круз и Никол Кидман – една от най-красивите холивудски двойки (Снимки):

Те бяха една от най-красивите и влиятелни холивудски двойки – Том Круз и Никол Кидман бяха женени 11 години, но за съжаление не успяха да станат родители на свои, биологични деца.

Те обаче осиновиха дъщеря и си. По време на развода на двойката Изабела беше на 8 години, Конър – 6.

Те останаха да живеят със звездния си баща.

Кидман и Круз деца

Круз не искаше славата му с Кидман да навреди на децата, затова се опита да ги опази от журналисти и света на знаменитостите. Досега и Конър, и Изабела много рядко се показват публично.

Малко се знае за тях: и двамата не искат да общуват със звездната си майка, убедени, че след развода ги е зарязала. Но баща си, много обичат и затова са увлечени от сциентологията.

Сега Конър обича спорта и риболова и посвещава останалото време на собственото си семейство: той се ожени преди няколко години.

Конър Круз

Том и Конър Круз

Конър Круз с баща си

Изабела, въпреки че не е тръгнала по стъпките на своите осиновители, не е чужда на света на изкуството. Момичето обича да рисува и фотографира.

Том Круз с Конър и Изабела

Наскоро няколко от нейните творби бяха представени в художествена изложба, организирана от Кортни Лав. И Изабела Джейн Круз (Бела) дойде на откриването заедно с другите автори. Така потребителите на интернет успяха да видят дъщерята на Том Круз и Никол Кидман.

Изабела Джейн Круз

Изабела Джейн Круз изложба

28 -годишната Бела очевидно не беше свикнала с вниманието на обществеността – това си личи от смутената й усмивка. На изложбата звездната дъщеря се появи с рокля на точки и впечатляващо деколте, което се смяташе за модерно преди 10 години и с кожен каскет и тежки обувки.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*