Горещи новини

Така изглежда щастието! Камелия и малкият Баян празнуваха рождения ден на тати Цветин с домашна торта (СНИМКИ)

Kameliq i malkiq Baqn praznuvat

Една от най-дългогодишните двойки в поп фолка, Камелия и половинката й (а отскоро и съпруг) Цветин, имаха чудесен повод за празник през изминалия уикенд.

Освен имения ден на Цветин (на Цветница) семейството е отпразнувало и рожден ден на таткото, а за събитието разбираме от клипче в профила на певицата в Инстаграм.

Видеото е от момента, в който той духа свещичките на празничната си торта със сина им Баян, а мама Камелия пее „Happy birthday”.

Баян и Цветин

Цветин и Баян

Освен умилителният момент, впечатление прави и домашната торта, която изглежда разкошно.

„Честит рожден ден, любов моя.

Обичам те такъв, какъвто си и никога не се променяй. Бъди и отстоявай винаги себе си. Бъди здрав и дълго в живота ни. Аз и Баян сме с теб. Обичаме те”, написа Камелия към снимките от партито.

Камелия и Цветин са сред малкото, които успяха да запазят и изградят връзката си през годините и в момента двамата очевидно са в пълна хармония, още повече, че миналата година най-сетне на бял свят се появи и техният дълго чакан наследник – малкият Баян, който е същинско ангелче! Ж

От Ко4 им пожелаваме да са все така щастливи!

Твоят коментар

Be the first to comment on "Така изглежда щастието! Камелия и малкият Баян празнуваха рождения ден на тати Цветин с домашна торта (СНИМКИ)"

Какво мислите?