Home » ЗОДИИ » Тамара Глоба даде астрологична прогноза за всички зодии за юли-Чудесно време за финанси за Лъв
Тамара Глоба даде астрологична прогноза за всички зодии за юли-Чудесно време за финанси за Лъв

Тамара Глоба даде астрологична прогноза за всички зодии за юли-Чудесно време за финанси за Лъв

Тя предупреди, че хората трябва да бъдат особено внимателни в началото на месеца в тълпите, има опасност от земетресения, експлозии и катастрофи по пътищата.

Но въпреки това периодът е добър за влизане в университети и избор на образование. Месецът ще донесе много изненади във финансово отношение: през третото десетдневие на юли има опасност от измама и нарушаване на договорите.

За Овните юли е периодът, в който ще се погрижите за къщата, двора и семейството. Това е и активен период за пътуване и общуване. Бъдете внимателни по пътищата. Ще има много срещи, успехът ще дойде в любовта, в семейството, възможни са нови начала. Този период ще донесе много ползи в материален аспект.

За Телците юли е време на срещи, запознанства и възможности. През целия юли ще усетите, че животът ви кара да бъдете по-активни от преди. Началото на месеца ще донесе успехи във финансови и лични дела. Очаквайте внимание и подаръци от околните и се грижете за близките. Ще има много пътувания, кратки и интересни.

Близнаците ще могат да покажат интелигентност и чар. Много неща ще се решават с договори, а не със спорове и конфликти. В началото на месеца активно популяризирате планове. В същото време възможностите за печалба ще дойдат през юли, но опасностите от загуби са възможни през второто десетилетие. Започвайки от третата декада, ще има възможност за реализация на планове и интересни срещи. Трябва да сте внимателни към това, което се случва зад гърба ви.

Раците имат месец , изпълнен със събития, това е времето, когато и радостите, и скърбите ще пленят планове и нови проекти. Благодарение на таланта и интелигентността ще можете да популяризирате идеи и любящите хора ще ви помогнат в това. През втората половина на месеца ще има възможност за реализиране на финансови проекти и печалба. Бъдете внимателни при подписване на договори и не се ласкайте със съмнителни срещи и компании.

За Лъв началото на юли е подходящо време за пътуване, пътуване и работа с далечни партньори. Това е чудесно време за договори, финанси, работа. Това е периодът, в който хората, които се интересуват от вас, ще проявяват повишено внимание към човека. В средата на третата декада ви очакват клюки зад гърба и измама на жените.

Най-много внимание Девите ще обърнат на семейството и приятелите. Ще има интересни бизнес планове и проекти, свързани с образование и интелектуална дейност. През юли можете да правите нови планове за пътуване. Децата трябва да бъдат защитени.

За Везните началото на месеца е опасен период на път, особено в първите дни на юли. Това е благоприятно време за договори и възможности за преговори с партньори, със сключване на контакти. Ще намерите любов, внимание и подкрепа почти през целия месец. Успоредно с това се занимавате с финансови дейности. Възможни са трудности в края на юли: не се заемайте с дела, които считате за провал. Периодът ще донесе приятелска подкрепа.

Скорпионите са склонни към пътя, а пътуванията ще бъдат интересни от втората декада. На пътя ще се чувствате обичани и щастливи. Обърнете повече внимание на обучението на децата и на въпроси, свързани с преговори с далечни партньори, бъдете внимателни на пътя и по време на шофиране, избягвайте конфликти. Най-хубавото е, че Скорпионът ще се чувства като у дома си.

За Стрелец Юли ще донесе личен успех, внимание от близки, но в същото време може да възникнат трудности поради финансови проблеми. Бъдете внимателни в началото на юли по въпроси, свързани с договорите. През целия месец развивате повишена работна активност, докато трябва да обърнете голямо внимание на здравето си, има опасност от отравяне.

Козирозите трябва да отделят много внимание и време на децата, въпреки факта, че ще има много неща за вършене, особено ако са малки деца, след това внимавайте за тяхното здраве. Периодът ще донесе големи успехи в областта на спорта, физическата активност и отдиха. През целия месец развивате физическа активност, грижите се за външния си вид и здравето си.

Юли е променлив месец за Водолеите , носи както успех, така и скръб. Това е страхотно време за пътувания и пътуване, обучение и прием в университети. Това е добър период за почивка, но бъдете внимателни при шофиране. Има опасност от скандални ситуации и проблеми в службата. В резултат на това могат да възникнат проблеми, свързани с прекъсване на отношенията с бизнес партньори. Грижете се за децата, хората, които ви обичат, ще ви помогнат във всичко.

Рибите ще отделят много време и внимание на домакинските задължения. Това е домашно обучение и нови проекти. Цял месец се занимавате с подобряване на дома, дизайн. Това е добър период за недвижими имоти и строителство. През юли ще има възможност да спечелите пари, но трябва да внимавате на пътя. Целият месец за Рибите е подходящо време за кратки пътувания, командировки и домакински задължения. В края на месеца ви очаква интересна работа.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?