Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Таткото на Тошо Куката се оказа бивш служител на ДАНС
Таткото на Тошо Куката се оказа бивш служител на ДАНС

Таткото на Тошо Куката се оказа бивш служител на ДАНС

Интересни родствени връзки продължават да излизат наяве след скандала с интернет звездите, които се гавреха с болно дете.

Пловдивчаните Тошо Куката и Чеченеца заедно с Емили Тротинетката окончателно бяха оставени зад решетките от съда. Решението му не подлежи на обжалване и 3-мата ще стоят в ареста докато не бъде ясна присъдата им.

Малко след задържането им се оказа, че братът на Чеченеца е заместник кмет от ГЕРБ в район Западен. Поради огромния медиен интерес около скандала той обяви, че подава оставка.

Любопитно е действието на местния партиен лидер Иван Тотев, който първо защити съпартиеца си с публикация в социалните мрежи, но бързо след това я премахна.

Майката на Тошо Куката също заподозря политически мотиви в действията на полицията, прокуратурата и съда и дори поиска оставката на вътрешния министър.

Нейният съпруг Огнян Чалъков също членува в ГЕРБ, а през 2008-ма година е уволнен от ДАНС, тъй като катастрофира пиян в подлеза под пощата. Първоначалната му версия тогава е, че жена му е шофирала, но тя бързо била разплетена.

Той е известен в партийните среди в града под тепетата с направен таен запис на изказване на тогавашния кмет Иван Тотев през партийните членове в именно в район Западен през 2013-та година. Записано е разяснение на градоначалника как ще провалят тогавашния областен управител Венцислав Каймаканов.

Източник: lupa.bg

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?