Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Тв водещата Мира Добрева е оперирана по спешност! В медикаментозна кома е
Тв водещата Мира Добрева е оперирана по спешност! В медикаментозна кома е

Тв водещата Мира Добрева е оперирана по спешност! В медикаментозна кома е

Телевизионната водеща от БНТ Мира Добрева е била оперирана по спешност и в момента е в медикаментозна кома. Това съобщи нейната дъщеря Лора в социалните мрежи.

По думите й нейната майка е изпаднала в тежка ситуация, която е наложила спешната операция и поставянето ѝ в медикаментозна кома.

„Мили зрители на последователите на моята майка, пише ви Лори, нейната дъщеря. Без да искам да ви притеснявам, се налага да ви съобщя, че тя изпадна в трудна житейска ситуация, която наложи спешна операция и поставянето ѝ в медикаментозна кома.

„Мама винаги е вярвала, че българските са най-добрите лекари и сме сигурни, че и този път е така – мама се намира в Пирогов – при най-добрите специалисти в света.

Нека с добра мисъл или дума заедно да дадем подкрепа на лекарите и сестрите от Спешния институт и да ви помоля, също като нея, да вярвате, че доброто винаги побеждава“, гласи постът.

Припомняме, че Мира Добрева слезе от екран през декември 2022 година, за да пише своята втора книга. Временно я замести журналистката Татяна Йорданова. Добрева известно време беше в болничен, а след него се отдаде на творчески ангажимент извън телевизията.

© Фейсбук

„Здравейте, скъпоценни хора. Свикнала съм по това време да съм там при вас и да се показвам по телевизора. Но понякога е хубаво човек да се отделя тялом от това, с което е свикнал, за да предизвика духа и най-вече ума си. И ето, сега искам да ви кажа, че съм се отделила тук на едно далечно и много красиво място, за да напиша своята втора книга. Творческият процес понякога е много изискващ и е необходимо понякога да се отделяме от средата, която ни отделя точно от този творчески процес. Скоро отново ще бъдем заедно.“, обяви тогава тя Мира Добрева.

След отсъствието си от малкия екран Добрева отново се завърна като водеща на предаването „Отблизо с Мира Добрева“.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?