Горещи новини

Тежки времена за съпругата на големия Иван Иванов-Нови проблеми

Тежки времена за съпругата на големия Иван Иванов-Нови проблеми

Съпругата на големия актьор Иван Иванов, когото загубихме преди месец, е решила да се оттегли от сцената за неопределен период от време.

В началото на март известната актриса Петя Силянова трябваше да има премиера на постановката „Скрити лимонки“ в столичния театър „Сълза и смях“, която репетираше от месеци. След внезапната кончина на съпруга си тя поискала да напусне постановката и отстъпила мястото си на друга своя колежка.

Името й вече е премахнато от афиша. Към момента е преустановила и всички други работни ангажименти, твърди в. „Ретро“.

Близки до актьорското семейство споделят, че Силянова била напълно срината след загубата на Иван Иванов. Тя бе плътно до него в последните му мигове от живота му.

През 2022 г. Иван Иванов и Петя Силянова празнуваха рубинена сватба. За 40 години брачен стаж двамата не се бяха разделяли нито веднъж, припомня пенсионерския седмичник „Ретро“. В семейния им живот липсваха скандали, свади и изневери.

Двамата актьори се оженили през 1982 г. в Созопол. Петя го дарява със син Стефан.

След появата на втория си наследник кинолегендата купува стара къща в село Оборище до Панагюрище От близо 20 години той се опети там и се отдаде на уединение и писане до последните си дни.

През 2022 г. с Петя станаха дядо и баба на внук Иван, плод на любовта на сина им Стефан и приятелката му Поли.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Тежки времена за съпругата на големия Иван Иванов-Нови проблеми"

Какво мислите?