Home » СВЯТ » Тези кадри ще ви хванат за гърлото: Брус Уилис празнува рождения си ден с любимите хора (СНИМКИ)
Brys Uilis praznyva rojdeniq si den s lybimite hora

Тези кадри ще ви хванат за гърлото: Брус Уилис празнува рождения си ден с любимите хора (СНИМКИ)

Весело беше вчера в дома на  Брус Уилис, когато актьорът отпразнува своя 69-и рожден ден. Макар и сериозно болен, този герой на екшън филмите беше доста активен, затова за рождения си ден събра семейството си, за да празнуват заедно.

Разбира се, тържеството не пропусна и бившата съпруга на Уилис – актрисата Деми Мур, която публикува видео в профила си в Instagram, на което весело танцува с актьора, докато снима голямата им дъщеря Румър Уилис.

Деми Мур публикува и много емоционални снимки с празнуващия.

Деми и Брус

Снимка: Printscreen/Instagram

Докато на първата се вижда как Брус Уилис е в напреднал стадий на заболяването, докато седи на дивана и си разменя погледи, пълни с нежност и топлота с Деми Мур, следващата снимка просълзи мнозина, защото показва актьора с внучката му.

Брус Уилис внучка

Снимка: Printscreen/Instagram

Последната от поредицата снимки обаче „разби“ сърцата на потребителите на Instagram. Деми Мур от семейния архив публикува снимка с Брус Уилис от младостта му, прегърнал дъщерите си в разцвета на силите си.

Брус Уилис с дъщерите си

Снимка: Printscreen/Instagram

С нежни думи: „Честит рожден ден!“ Обичаме те и сме благодарни, че те има“, честити рождения ден на бившия си съпруг Деми Мур.

Да припомним, че през март миналата година като бомба гръмна новината, че Брус Уилис е тежко болен. Семейството на известния актьор тогава обяви, че звездата от екшън холивудските блокбастъри страда от фронтотемпорална деменция, а няколко месеца по-късно стана ясно, че състоянието му се влошава.

За да влоши нещата, Талула Уилис, дъщеря на Деми Мур и Брус Уилис, наскоро изненада обществеността, когато сподели диагнозата си аутизъм в социалните медии. Новината шокира мнозина, тъй като Талула преди това беше открита за борбите си с дисморфия, хранително разстройство и ADHD.

Талула разкри, че се бори с анорексия от 2019 г. и се регистрира в заведение в Малибу, за да се справи с тежкото хранително разстройство и депресия. Тя описва преживяването като терапевтично, отбелязвайки, че е успяла да победи душевните си демони за първи път.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?