Горещи новини

Телевизиите удариха дъното с много чалга и блясък

Телевизиите удариха дъното с много чалга и блясък

Еуфорията покрай посрещането на Нова година отмина. И тази година я посрещнахме с много чалга и по трите най-гледани телевизии. Постараха се да изтупат прахта от позабравените вече идоли на поп фолка.

Това според тях може би е любимата музика на българите и единствено традиционното Дунавско хоро вкара малко свежест сред лъскавите рокли и напудрени физиономии. Предишни години поне ни показваха концертите по площадите и как се веселят българите заедно, тази обаче явно са решили тези дето никой не ги иска вече да ни ги натрапят от екрана. Зрителите разбира се не останаха безмълвни, изсипаха се множество коментари по отношение на новогодишните програми.

Нищо не може да скапе повече вечерта от Гала,Рафи и Михаела Маринова.

Всяка година, от зле по зле, особено с Рачков… Кой ли ви гледа, нито филми, нито новогодишни програми, закрийте тая телевизия най после, а това с Гала вече беше черешата на тортата, ми не я понасяме вече… Нямам думи, най тъпата телевизия…

Абе ние през деня не гледаме Гала, пък на Нова Година да си я пусним, нормални ли сте?

Не беше добро шоу! Съжалявам, че не пуснах друга програма, все си мислех, че ще стане по-добре…но уви…

Страхотна новогодишна програма по Бтв Браво!!!!!Чалгата е най хубавата музика!!!

Къде и да пусне, само чалга се леее…. Това вече мина всяка граница…. Аз лично изключих тв

Единствено БНТ донякъде наблегнаха на обичани български изпълнители, но и те не се въздържаха да вкарат Десислава и Преслава сред имена като Любо Киров, Миро, Георги Христов, Веселин Маринов и още много други.

Опростачване на цял един народ, добре че малко хора ги гледат. Смешни напъни да покажат нещо, като нищо.

Новогодишната програма е много добре за разлика от другите две уж Български програми само тази песен на Ивана: мини на червено и се сбий заради мене дойде малко в повече????

Твоят коментар

Be the first to comment on "Телевизиите удариха дъното с много чалга и блясък"

Какво мислите?