Home » КЛЮКАРНИК » Теодора Цонева: Направих страшна глупост! След поредния опит за самоубийство роднините й искат да я вкарат в лудница
Теодора Цонева Направих страшна глупост

Теодора Цонева: Направих страшна глупост! След поредния опит за самоубийство роднините й искат да я вкарат в лудница

Сестрата на Димитър Цонев вече е изписана от болницата, роднините й искат да я вкарат в лудница.

„Направих страшна глупост! Съжалявам…”. Това казала на роднините си Теодора Цонева, която преди дни направи втори опит да сложи край на живота си. За ужасяващата случка съобщи единствено новия информационен сайт lupa.bg.

Дъщерята на тв легендата Анахид Тачева и актьора Коста Цонев, пак загуби желанието си за живот и в навечерието на женския празник направи нов опит за самоубийство. 50-годишната дама си посегна на 7 март, но за щастие и този път докторите успяха да я спасят. Така както я спасиха и през есента на 2017-а, когато се нагълта с огромна доза приспивателни.

По-миналия четвъртък сестрата на покойния Димитър Цонев бе откарана в несвяст във ВМА от линейка с пусната сирена. Според лекари, тя отново се е нагълтала с хапчета. Бездиханна в дома й я намерил сина й Дейвид, който веднага се обадил на 112. Преди дни Теодора е била изписана от ВМА. В момента тя е под специализирано медицинско наблюдение. С нея работи и психиатър. Според запознати, роднините й ще настояват да бъде въдворена в клиника. Никой от семейството не пожела да говори официално с наш репортер за деликатния случай.

Че Теодора Цонева е с лабилна психика, се знае от много години. Навремето брат й я вкарал в лудница, защото проявявала агресивност пред леля си. „Като ме закараха на 4-ти километър, бях бременна. Но понеже бях някъде във втория месец и не ми личеше, никой не ми вярваше. Когато разбраха истината, ме пуснаха. Баща ми ме изведе. Обадих му се преди това по телефона и му казах: „Ела да ме измъкнеш! Не знам защо съм тук!“. Там беше страшно, имаше особено тежки случаи”, споделяла е за някогашния си престой в психиатрията Теодора.

Анахид Тачева – майката на направилата пореден опит за самоубийство дама, е в САЩ още от есента на 2018-а и не може да й оказва подкрепа в сегашния труден момент. Легендарната говорителка от БНТ ще гостува на втората си дъщеря Ани в Америка до лятото. Наближаващата 80-те телевизионна звезда ще си дойде в родината чак за 23 август, за да направи панахида за третата годишнина от кончината на сина си Митко, а след това пак ще отлети в странство. Тя е научила миналата седмица за случилото се с дъщеря й.

Версиите за това кое точно е подтикнало Теодора към новия й опит за самоубийство са няколко на този етап: любовна мъка, безпаричие или алкохолизъм. През 2018-а тя всячески се стремеше да подреди живота си, но не съумяваше. На нея й беше много трудно да си намира работа, а не можеше и да убеди човека, когото харесва, да й стане житейски партньор.

HotArena

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?