Home » КЛЮКАРНИК » Теч на информация? Зрител позна на 100% какво ще се случи в „Игри на волята“
Теч на информация? Зрител позна на 100% какво ще се случи в "Игри на волята"

Теч на информация? Зрител позна на 100% какво ще се случи в „Игри на волята“

Олимпийският медалист Красимир Дунев спечели елиминационната битка срещу футболния съдия Крум Апостолов и го отстрани от “Игри на волята“ 5.

Стратегът от Куклен бе попаднал в изолация в племето на Гладиаторите след отпадането на най-близките му – Цвети Станева и Калоян Митов. Той бе изпратен на елиминационна битка от червеното племе с надежда да се върне, за да се запази един от силните играчи, но беше победен на Арената.

Краси Дунев получи предимство благодарение на Момчил Василев, който надви съюзника на Крум – Благомир Мастагарков. Това даде възможност на олимпийската легенда да направи една обиколка по-малко на трасето.

Крум успя да го изравни, въпреки предимството, но Краси Дунев беше по-бърз в разгадаването на словосъчетанието в последната фаза на играта.

Интересното е, че зрител на продукцията още преди излъчването на снощния епизод предвиди с удивителна точност какво ще се случи.

Правилната му прогноза можете да си припомните тук.

В днешната кастинг битка Момчил отново ще има възможност да залага на Арената. В двубоя ще влезе ексцентричната Зорница Стоилова от сезон 4 на екстремното риалити. Срещу нея ще застане Изабела Здравкова – бившата й най-добра приятелка и състезателка по модерен петобой, с която често са мерили сили на стадиона.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?