Новините на фокус
Home » СВЯТ » Те разкриха всички тайни на бъдещето: какво предрекоха на света шестимата наследници на Ванга
Те разкриха всички тайни на бъдещето: какво предрекоха на света шестимата наследници на Ванга

Те разкриха всички тайни на бъдещето: какво предрекоха на света шестимата наследници на Ванга

На 31 януари 1911 г. се ражда една он най-популярните личности на миналия век – Вангелия Пандева Гущерова (Ванга). Ясновидката започва своето пътуване в малкия град Струмица, който сега се намира на мястото на съвременна Македония.

Психически способности, трудна съдба, световна слава – всичко това създаде много митове и легенди около нея. Но през вековете в света винаги са се появявали хора, които са притежавали прекрасния дар на провидението. Кои могат да се нарекат истински наследници на баба Ванга и какво са предрекли – ще разкажем в нашата статия.

Емануел Макандива

Наричат ​​го „магьосника на Зимбабве“. Всяка година много богати хора летят до малката южноафриканска страна, за да се срещнат с него.

Към днешна дата Емануел Макандива е един от най-мощните ясновидци. Има лечебни способности, лекува рак, ХИВ и други сериозни заболявания. Именно той през 2015 г. прогнозира появата на COVID-19 и нарече Китай източник на болестта.

Емануел Макандива

Джулия Грийн

Джулия Грийн, многодетна американска домакиня от Алабама, вече предсказа земетресение в Нова Зеландия. Сега жената твърди, че предстои разрушаването на банковата система и възникването на вътрешни конфликти в САЩ.

Уорън Бъфет

Уорън Бъфет е легендарна фигура, един от най-великите инвеститори на всички времена. Известен е с точните си финансови прогнози. Най-влиятелните хора в света очакват неговите прогнози.

През 2018 г. инвеститорът предупреди да не се инвестира в криптовалути, като увери, че биткойнът скоро ще се срине. Сега обаче Бъфет призна, че не може да прогнозира фондовия пазар в краткосрочен план.

Уорън Бъфет

Нуриел Рубини

Икономистът Нуриел Рубини предупреди за срива на жилищния балон още през 2006 г., което му спечели прозвището „Доктор Дуум“. Освен това мъжът твърди, че възстановяването на световната икономика ще настъпи в края на 2009 г.

Сега Рубини е най-влиятелният икономист в света. Един от основните му съвети към обществото в момента е да не се инвестира в ценни книжа. „Купуването и продажбата на отделни акции е просто загуба на време“, каза икономистът в пресата.

Нуриел Рубини

Ювал Ноа Харари

Авторът на международния бестселър Sapiens: A Brief History of Humankind е от Кирят Ата, Израел. Харари е един от най-влиятелните интелектуалци на времето. В своите произведения той отбелязва, че основната цел на 21 век ще бъде постигането на безсмъртие.

Освен това Харари предупреждава за въздействието на изкуствения интелект върху човешкия живот. Според историка скоро огромен брой професии ще бъдат механизирани. Това ще доведе до увеличаване на нивото на безработица.

Ювал Харари

Каеде Убер

Истинската наследница на Ванга може да се счита французойката Каеде Убер. Смята се, че именно тя е наследила дарбата на българската ясновидка. Още в ранна детска възраст момичето е диагностицирано с болестта на Канаван, в резултат на което се нарушава говорният апарат, зрението и слухът постепенно изчезват.

Каеде Убер предсказания

Светът научи за чудодейните способности на Каеде Убер през 2011 г. Предсказанията на момичето като кризата от 2008 г. и свалянето на Кадафи получиха голяма публичност.

През първата половина на 2023 г. ясновидката прогнозира нестабилна икономика за Русия, но през втората половина на годината ситуацията може да се промени в положителна посока. Момичето предвещава глобална екологична катастрофа и липса на питейна вода, причината за това може да са космическите отпадъци.

Източник: За жената

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*