Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Тибетска отвара на над 4000 години помага срещу много болести
Тибетска отвара на над 4000 години помага срещу много болести

Тибетска отвара на над 4000 години помага срещу много болести

Ето рецептата на едно древно средство – тибетска отвара отпреди 4000 години – което е в състояние да реши много от вашите здравословни проблеми.

То се прави лесно и представлява смес само от две съставки в пропорция: 350 грама почистени и грижливо намачкани скилидки чесън и от 200 до 250 милилитра 95%-ен алкохол (разбира се без примеси на метанол или бензалкониев хлорид!). След като смесите съставките старателно, поставете сместа в буркан и покривате плътно с капак на винт.

След като минат 10 дни, прецеждате сместа и я наливате обратно в буркана, който оставяте в хладилника в продължение на 48 часа.

Използвате отварата, като в 50 мл мляко или вода, отсипвате определен брой капки, и пиете три пъти на ден – сутрин, обед и вечер – преди хранене.

Взимайте винаги точният брой капки, а именно:

първи ден – сутрин (1 капка), обед (2 капки) и вечер (3 капки);

втори ден – сутрин (4 капки), обед (5 капки) и вечер (6 капки);

трети ден – сутрин (7 капки), обед (8 капки) и вечер (9 капки);

четвърти ден – сутрин (10 капки), обед (11 капки) и вечер (12 капки);

пети ден – сутрин (13 капки), обед (14 капки) и вечер (15 капки);

шести ден – сутрин (15 капки), обед (14 капки) и вечер (13 капки);

седми ден – сутрин (12 капки), обед (11 капки) и вечер (10 капки);

осми ден – сутрин (9 капки), обед (8 капки) и вечер (7 капки);

девети ден – сутрин (6 капки), обед (5 капки) и вечер (4 капки);

десети ден – сутрин (3 капки), обед (2 капки) и вечер (1 капка).

От единадесетия ден нататък, трябва да взимате по 25 капки три пъти на ден, докато свърши приготвената от вас отвара. Нека да видим сега какво лекувате с нея. Започваме с най-сериозните болести – исхемия, хипертония, синузит и белодробни заболявания. Освобождава тялото от натрупаните мазнини и предизвиква изхвърляне чрез отделителната система на неразтворимия калций.

Ревматизмът, артритът и остеоартритът са също подвластни на лечебния й ефект. Освен това предпазва от инфаркти, стомашни язви, гастрити, хемороиди, както и от хронично главоболие. Почиства кръвоносната система от „лошия“ холестерол и така предпазва от атеросклероза; разтваря и вече образувалите се кръвни съсиреци.

Добра е и за хипертониците. Зрението и слуха се подобряват, изобщо се подобравят регенериращите процеси на цялото тяло. Да не говорим за бързото укрепване на имунна система. Всичко това звучи прекрасно, но не използвайте отварата повече от веднъж на всеки 5 години! Внимавайте, ако сте с чувствителен стомах или се появят главоболие и/или обриви – тогава потърсете консултация с лекар. И ви препоръчваме да пиете повече вода между храненията. Действайте и ще се почувствате млади и силни!

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?