Home » КЛЮКАРНИК » Тита обзаведе апартамент за 70 бона! (Само дрешникът хвърлил 5000 лв.)
Тита обзаведе апартамент за 70 бона! (Само дрешникът хвърлил 5000 лв.)

Тита обзаведе апартамент за 70 бона! (Само дрешникът хвърлил 5000 лв.)

50 000 лева е пръснала поп певицата Тита за обзавеждането на луксозния си апартамент в столицата, узна „Галерия“, научи КОЧ.

 Изпълнителката на „Антилопа“ е наела една от най-скъпоплатените фирми за интериорен дизайн, която да декорира жилището й със стил и усет към модерното.

Тита закупи апартамента още миналата година, като преди това живееше в София на квартира. Певицата неведнъж е подчертавала, че сама е платила луксозното жилище и не е взела нито стотинка от никого. „Изкарвам си достатъчно пари. Не разчитам нито на гаджето, нито на родителите си“, гордее се Тита.

Жилището е доста голямо като за сам човек – около 150 квадрата. Хриси държала на тристаен апартамент, тъй като купувала имота с перспектива. Разполага с две спални, огромен хол и кухня и просторен дрешник, като само за него Тита хвърлила 5000 лева. Певицата мечтаела да разполага с такъв в жилището си, тъй като има огромен гардероб от сценични дрехи и над 50 чифта обувки.

Тийн звездата настоявала всеки детайл от интериора на апартамента й да бъде изпипан и да отговаря на стила й. Кухнята била цялата в бяло, с най-модерното оборудване, макар певицата рядко да се задържала там. Банята и тоалетната били обзаведени според най-модерните тенденции в интериорния дизайн, за да може Тита да се снима в тях както подобава.

Наши добре осведомени източници разкриха, че за цялостното обзавеждане на луксозния апартамент, 19-годишната фурия похарчила малко над 70 000 лева.

ХотАрена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?