Home » БЪЛГАРИЯ » Тихомир-Мелиса скочи: Къде беше полицията, когато биеха Емили?
Тихомир-Мелиса скочи: Къде беше полицията когато биеха Емили?

Тихомир-Мелиса скочи: Къде беше полицията, когато биеха Емили?

Емили Тротинетката продължава да е в ареста. Както е известно, тя е в килия отделена и от мъже, и от жени.

Тошо Куката и Чеченеца също са зад решеките, след като тримата така наречени „инфлуенсъри“, бяха арестувани след унизителното видео, в което Емили води момче на каишка в пловдивски мол, а съдът им наложи най-тежката мярка – „задържане под стража“.

Междувременно Тихомир – половинката на Тротинетката, публикува пост в мрежата, с който посочва, че има двоен стандарт. Спортистът, който преди време преобразен като Мелиса, споделя възмущение от факта, че Емили все още е в ареста и че това застрашава живота ѝ, по негови думи.

От Ко4 публикуваме поста му без редакторска намеса

„Къде беше полицията тогава !? Когато унижаваха, обиждаха и биеха Емили ?! Ако не я пуснат скоро от аресва в Пловдив тя ще умре ! Гарантирам ви че няма да издържи, всеки който я познава лично знае истината !

Тя има ТЕЛК 50 % от 12 годишна.

Нейните състояние са :

Хиперактивност , Хиперкинетично разстройство, Биполярно разстройство, Психо-Нервно напрежение, начална фаза на Еписинтоматика ,не може да носи високи отговорности, намалена -50% трудоспособност, личност със затруднения в социалната адаптация, приема Атаракс и още едно лекарство, но в момента в затвора я измъчват и не и дават лекарсвтата !

Ако има справедливост за едни, ще има и за други, иначе живеем в най хомофобската държава в света!“, гласи една последните публикации на Рангелов.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?