Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Това е Ана Мария. Тя е на 5 години, страда от редки генетични мутации и има нужда от нашата помощ!
Това е Ана Мария. Тя е на 5 години страда от редки генетични мутации и има нужда от нашата помощ!

Това е Ана Мария. Тя е на 5 години, страда от редки генетични мутации и има нужда от нашата помощ!

С Ко4 се свърза бащата на малката Ана Мария, която има спешна нужда от нашата помощ. Знаем, че в България има много добри хора, макар и не толкова добре финансово, така че се надяваме всеки от вас да отдели поне мъничко, за да вдъхне живот и надежда на това малко ангелче. 

Това е Ана Мария. Тя е на 5 години и страда от генетични мутации, в следствие на което има хистаминова непоносимост, тъй като е увреден или мутирал генът, който отговаря за ензим ДАО. Диагнозата й се поставена, когато е на 3 години и до този момент семейството й се бори само, за да облекчава състоянието й. Тъй като състоянието на Ана Мария се дължи на генетични мутации, тя няма да оздравее или да ги надрастне, но ежемесечните и еднократните разходи за терапия на детето вече са трудност за бюджета на семейството и то има нужда от човешката добрина и подкрепа.

Разходите, който предстоят са:

– Изследвания на 3 месеца – аминикиселини – около 333 лв
– Изследванията на 6 месеца са микробиом и оксалати – около 1200 лв
– Хранителни добави – 1300 лв на месец
– Посещения при логопед – 400 лв на месечно
– Очила – еднократно – 500 лв
– Пълен геномен анализ – $2439 – еднократен

Семейството на Ана Мария прави всичко по силите си, за да я подкрепи, но разходите за медицинските й грижи са голяма тежест за тях. Те отчаяно се нуждаят от нашата помощ и затова се обръщам към вас днес.

Представете си, че сте родител и гледате как детето ви се бори всеки ден със състояние, което не можете да излекувате. Представете си какво емоционално и финансово напрежение оказва това на семейството. Родителите на Ана Мария работят неуморно, за да издържат малкото си момиченце, но не могат да се справят сами.

Тук се намесваме ние. Имаме възможността да помогнем на семейството на Ана Мария, като направим дарение в подкрепа на нейните медицински грижи. Всяко дарение има значение, независимо колко е голямо или малко. Дори малко количество може да направи значителна промяна в живота на това малко момиче и семейството му.

Да помогнем на Ана МарияВашето дарение ще отиде за разходите за хранителни добавки на Ана Мария, изследвания и пълен геномен анализ. Това ще помогне на семейството й да управлява разходите за грижите й в следващата година и половина и ще даде на Ана Мария възможност за щастлив и здравословен живот през това време.
Всички имаме силата да променим света, но нека започнем първо с тази кауза. Нека се съберем като общност, за да подкрепим това смело малко момиче и семейството му. Нека им покажем, че не са сами в тази битка.

Моля, дарете колкото смятате, че имате възможност, за да подкрепите Ана Мария и нейното семейство. Всяко дарение, независимо колко малко е – има значение. Споделете тази публикация с приятелите и семейството си и нека разпространим информацията за историята на Ана Мария. Нека й дадем възможно най-добрия шанс за щастлив и здравословен живот.

Благодаря за вашата подкрепа и щедрост.

Отправяме апел към всеки, който желае да помогне на Ана Мария, да го направи на сметката на Фондация „За по-здрави деца”:

IBAN: BG22RZBB91551011971479
BIC: RZBBBGSF
Банка: Райфайзенбанк
Получател : Фондация “За по-здрави деца”
Основание: Ана Мария Лазарова

Или онлайн на: https://buy.stripe.com/4gw8xw2LHaLw7E4eV1

Заедно можем да помогнем на едно дете да бъде по-здраво!

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?