Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Тодор Беленски: Какво ще отговорите на децата си, когато ви попитат защо живеят в робство
Тодор Беленски: Какво ще отговорите на децата си когато ви попитат защо живеят в робство

Тодор Беленски: Какво ще отговорите на децата си, когато ви попитат защо живеят в робство

Искам да ви попитам дали като ви попитат децата, собствените ви деца, вече пораснали, около 18 – 25 годишни – осъзнати, какво се случва, ще имате ли ДОБЛЕСТТА да им кажете истината в очите, такава, каквато е:

Мамо, тате, дядо, бабо, чичо, лельо, батко, защо живеем в робство, нима такъв славен род, потомък на Цар Самуил, Симеон, Кан Кубрат, Тервел, Аспарух, Левски, Ботев, Раковски, Бенковски, как допуснахте да се сринем от развиваща се страна в кочина…?

Поискаха да затворим заводите, фабриките и предприятията, за да ни е по-добре и по-сигурно – затворих е ги и не ни е по-добре!

Поискаха да затворим малкия и среден бизнес, за да пазаруваме в чуждите вериги, изнасяйки благата извън България, за да ни е по-добре уж – направихме го и не ни е по-добре!!!

Поискаха да унищожим армията си, защото обещаха да ни пазят – унищожихме армията си и, ако ни нападнат, не знаем дали ще ни опазят!

Казаха ни, че е по-добре да учим и работим в чужбина, за да сме по-умни, по-грамотни, по-богати, по-успели – 3 000 000 напуснаха страната. Нито сме по-умни, нито по-грамотни, нито по-богати, нито по-успели!

Поискаха да стоим вкъщи, затворени, за да не се разболеем, защото ги е грижа за нас – останахме вкъщи и се разболяхме!

Поискаха да носим маски, които уж ни предпазват от страшния и тежък вирус, въпреки че размера на маската пази толкова, колкото оградната мрежа от комари, но ни казаха да ги носим и ги носехме навсякъде!

Поискаха да се тестваме, въпреки че знаехме, че така крадат нашето ДНК-а, но ни казаха, че така ще разберем дали сме болни – СЪГЛАСИХМЕ се, тестваха ни!

Поискаха да си плащаме всички тестове, въпреки че трябваше те да ни ги осигурят безплатно – плащахме си!

Поискаха да се в@ксинир@ме, въпреки че преболедувахме, имахме изграден имунитет, но трябваше, за да бъдем отговорни – така ни казаха – в@ксинир@ме се!

Поискаха да си сложим втора и трета доза, въпреки че една доза стигала но за всеки случай, нищо, че след първата някои се чувстваха по-зле и умряха – сложихме си и втора, и трета!

Поискаха да ви вземат при тях, защото ние не сме се грижели много добре за вас – не ви учехме на джендър идеология и ви възпитавахме в родолюбие – прецениха, че това е страшно и можете да се превърнете във фашисти – взеха ви!

Поискахме разрешение да ви виждаме всеки ден – позволиха ни веднъж седмично!

ПОИСКАХМЕ ДА ЖИВЕЕМ КАТО СВОБОДНИ ХОРА – КАЗАХА НИ, ЧЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА БЪДЕМ РОБИ И СЕ СЪГЛАСИХМЕ!

Попита ме защо, мила????

ЗАЩОТО НЯМАХ КУРАЖА ДА ЗАЩИТЯ ДОСТОЙНСТВОТО И ЧЕСТТА СИ, ТВОИТЕ СЪЩО…

Тодор Беленски, фейсбук

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?