Home » KO4 STORY » Тома Айляка живее втори живот: Няма да забравя, че ме подкрепихте, че сте до мен, че обичате дъртия калпазанин
Тома Айляка живее втори живот

Тома Айляка живее втори живот: Няма да забравя, че ме подкрепихте, че сте до мен, че обичате дъртия калпазанин

Колоритният бургазлия Тома Талепов, придобил национална популярност от участието си във формата „Фермата“, се завърна към живота.

През април той бе покосен от тежък хеморогичен инсулт, изпадна в кома и е цяло чудо, че се събуди. След лечение в МБАЛ „Бургасмед“ и последвало възстановяване в УМБАЛ „Бургас“ Айляка бе изписан и се прибра в дома си.

Всъщност, преди да прекрачи прага на жилището си, той отиде на фризьор – бавно, с помощни средства, но вече далеч по-добре и много по-контактен, Папи се довери в ръцете на известен бургаски стилист, за да му върне познатата визия.

„Живея втори живот. Всеки ден ми е подарък! Благодаря на всички, които бяха до мен в този момент – Тодор Ташев, Стоян Мавров, Ники Николов, Иван и Андрей, Златко Кънев, Георги Мицов, Петя, Васил Йосифов, Николай, Венцо, Милен Грънчаров, вуйчо ми…Боже станаха много.

Със сигурност има и други – Калчунката, Турлака, кака Нелка, не ми се сърдете, ако изпусна някого. Няма да забравя, че ме подкрепихте, че сте до мен, че обичате дъртия калпазанин. Благодаря ви, показахте ми какво е значението на думата „приятел“, емоционално обяви Айляка.

Ето какво сподели в медиите Айляка веднага след като бе приет по спешност в болница:

„От няколко дни действително не се чувствах добре, може би от една седмица имам високо кръвно и силно главоболие, но бях ангажиран с кораба „Посейдон” в Созопол и нямаше кога да отида на лекар. Вчера сутринта, докато бях на кораба ми прилоша, по обяд пак се почувствах много зле, а вечерта бях на една среща и буквално припаднах. Закараха ме до болницата. Благодаря на лекарите, които се погрижиха за мен. Чувствам се в сигурни ръце”.

От няколко месеца Тома Талепов работи по новия си проект – атракционът „Посейдон“ в Созопол, който е с внушителни размери – най-големият подобен кораб в България, видя Ко4. Става въпрос за 40-метров плавателен съд, който ще има една палуба за парти и друга – за ресторант. Последните няколко дни Папи е контролирал издигането на огромната статуя на бог Посейдон с тризъбеца.

Пожелаваме му успешно да завърши проекта си.


Източник: Флагман

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?