Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Тони Димитрова: Ева е наказана
Тони Димитрова

Тони Димитрова: Ева е наказана

Аз съм в екипа на „Бургас и морето” и не мога да повярвам, обмислям какво ще правя оттук нататък, защото се чувствам омърсена, каза певицата, научи ko4.

Дълбоко разочарована съм от Георги Дюлгеров, мъжете не правят така. Обидно е да извиваш на ръцете на някого, като си мислиш, че си го купил, като си го поканил на концерта си. Потресена съм. Това разкри бургаската гордост Тони Димитрова, която е в екипа на „Бургас и морето”.

„Нямам нищо общо с концерта на Георги Дюлгеров, както и с журито на „Бургас и морето”. Знам това, което знаете и Вие. С една оценка 9 как се забива нож в гърба на някого, нож се забива с 1 или 2”, контрира Тони Димитрова.

Според нея, Ева е наказана. „Погнусена и потресена съм. Аз съм в екипа на „Бургас и морето” и не мога да повярвам, че се случва такова нещо. Обмислям какво ще правя оттук нататък, защото се чувствам омърсена. Ева е поканена за жури и в един момент ще я накажеш и унижиш по този начин. Да не ти харесва третата награда, да не признаваш друга награда, освен голямата. Само ще кажа, че „Ах, морето” ми е трета награда и се гордея най-много с нея в живота си. Това е най-хубавата награда за мен”, каза Тони Димитрова.

Според обичаната певица с дългогодишен стаж, в песента „Тоя влак за Бургас” има един брилянтен стих на Христо Фотев и нищо повече. „Аз съм го казала и на Руслан Карагьозов, че в тази песен липсва нещо. Той ми е приятел, работили сме дълги години заедно, но това е мнението ми. Изключително недостойно е, когато някой извива ръцете на друг. Не знам какво да кажа, много съм огорчена и не мога да го приема”, каза още Тони Димитрова.

Флагман.бг припомня какви са наградите в конкурса – първото място – Дани Милев, спечели чек от 5 хиляди лева, второто донесе на Мина Пенкова и екипа й 3 хиляди лева, а третото – хиляда лева за Георги Дюлгеров и Руслан Карагьозов. Наградата на публиката е чек от 2000 лева, който отиде при Александър Томов.

Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Източник: flagman

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?