Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Тони Димитрова избухна: Ти, нищожество, не ме е страх от теб
Тони Димитрова избухна: Ти нищожество не ме е страх от теб

Тони Димитрова избухна: Ти, нищожество, не ме е страх от теб

Преди броени дни Силвия Кацарова обяви в профила си в социалните мрежи, че е спечелила важно съдебно дело за сагата около авторските й права срещу младият музикален продуцент Владислав Славов.

Двамата имаха пререкания по този въпрос повече от година, като Славов успя да придобие правата върху текстовете на някои от най-големите хитове на изпълнителката, пишат от show.blitz.bg.

Очаквано под поста на Силвия Кацарова в мрежата заваляха серия от коментари, сред които не липсваха и много реакции от нейни колеги. Един от коментарите е на Тони Димитрова, която не е спестила абсолютно нищо от онова, което мисли за Владислав Славов. Думите й вероятно ще отприщят много реакции.

„Поздравления, Силве! Дано всички, които са засегнати от него, да не мълчат като мушнати гайди, ами да говорят и да го съдят! А тези, които се нареждат до него на сцената, да се засрамят, че легитимират един престъпник и отчайващ некадърник за някой лев!

Понеже знам, че чете тук коментарите, ще напиша това: Ти, нищожество, което се опита да подведеш авторите ми и да им предлагаш 200 лв за песните, ти, който накара някакъв уж “полицай” да ми се обажда и да ме привиква в полицията (което се оказа поредната ти измама), ти, който си подал сигнал в НАП срещу мен, ти, който се опита да ме оплюеш с измислици, хич не се напъвай! Не ме е страх от теб!

Ти, Владислав Славов си един измамник и страхливец! И най-хитрият задник един ден среща по-хитра от него клизма!“, гласи написаното от Димитрова. Не липсваше и реакция от Владислав Славов, който качи снимка от решението на съда, според която Силвия Кацарова трябва да заплати на неговата фирма сумата от 800 лева – разноски по делото.

Визитка:

Антоанета Димитрова Петкова, по-известна с артистичния си псевдоним Тони Димитрова, е българска поп певица. Тони Димитрова е родена на 10 януари 1963 г. в град Бургас, но едва през 1977 г. заживява там. Преди това израства в с. Звездец (родното място на баща ѝ;), след това в Сливен. Баща ѝ е военен, майка ѝ – учителка; има и брат, Йордан, който е с 4 години по-голям от нея. Той умира на 7 ноември 2020 г. след тежко боледуване от COVID-19.

Завършва гимназия в гр. Бургас и след това изкарва курсове по машинопис и стенография в Стара Загора. Благодарение на курсовете започва да работи като машинописка в общинската администрация на града. Никога не е предполагала, че ще се занимава с музика – най-вече заради ниския си дрезгав глас. Дори я изключват от училищния хор заради шумове в гласа.

След няколко години работа като машинописка, се отказва от тази работа и започва да се занимава сериозно с музика. През 1988 г. приятелка я завежда в самодейна група и я харесват да пее с тях по заведения. След 3 месеца си купува първия микрофон. С него излиза за първи път на сцена в Слънчев бряг.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?