Топ мацки ли?! Красиви ли?! Хора, това… нещо, до Андреа, е Моника Валериева! (поемете си дъх – СНИМКИ)

Топ мацки ли?! Красиви ли?! Хора това... нещо до Андреа е Моника Валериева! (поемете си дъх - СНИМКИ)

Велико! Иде ни да извикаме „Ура“ при откритието на тази снимка. Защото тя е доказателството, че нито едно момиче или жена не бива да се чувства зле, да се смята за смотана и незабележима, просто защото някакви кифли в нета се водят Топ, заради самореклама…

Една от тези, които се бият у силиконите, че са ВИП-мацки, красавици неземни и какво ли още не, е Моника Валериева. Въпросната не е известна с нищо друго, освен, че е известна. Ааа, пардон – и с това, че беше в леглата на куп популярни мъже, сред които Валери Божинов и дизайнера Филип Плейн.

Е, последният й би шута след няколко часа, но е факт, че тя се повъргаля с него…

Ако някои, особено ученичките, завиждат на кака си Мона за визията и ‘убостта, то недейте! Спрете моментално! Защото тази снимка е ясното доказателство каква ‘убавица се е родила Валериева. На фотото тя е с приятелката си Андреа, за която поне признаваме, че въпреки корекците и фотошопа, има прилика между естественото си и настоящо АЗ.

При Мона обаче ситуацията е друга и колкото и да се взираме, не можем да открием нито една, повтаряме – нито една, прилика с визията й днес. Тази жена си е сменила цялостно фасадата и спокойно може да бъде приемана като подвижна реклама за чудото на пластичната хирургия.

Затова, момичета и жени, горе главите! Помнете, че няма грозна жена, просто има малко пари…

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Топ мацки ли?! Красиви ли?! Хора, това… нещо, до Андреа, е Моника Валериева! (поемете си дъх – СНИМКИ)"

Какво мислите?