Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Тото с позиция относно скандалното участие на Тити Папазов в подкаста му (Видео)
Тото с позиция относно скандалното участие на Тити Папазов в подкаста му (Видео)

Тото с позиция относно скандалното участие на Тити Папазов в подкаста му (Видео)

Тото от „СкандаУ“ излезе с позиция по повод епизода му с участието на Тити Папазов в неговия подкаст. Певецът се включи от своето студио и във видео записът неколкократно заяви, че е отвратен от случилото се с 18-годишното момиче, вярвайки че съдебната система ще накаже деятеля.

„Аз съм отвратен от факта, че такова нещо може да се случи и че такъв човек е част от нашето общество. Отвратен съм не само от него, а и от всички други, които правят такива посегателства към жени, било то и по-малки, наричайки го шамари“, изтъква Тото.

Изпълнителят заяви, че се оказва от „другата страна на барикадата“, няколко месеца след излъчването наподкаста, обвинявайки се, че не е реагирал правилно в конкретния момент, за което не толерира поведението на Папазов. Тото смята, че Тити е наранил жена и това не е допустимо.

„Относно това, искам да го заявя ясно – не подкрепям такива действия, няма как да ги подкрепя – напротив, даже ги осъждам много по-тежки, отколкото съдебната ни система би го осъдила. Но това, което мога да кажа, относно темата с подкаста с Тити Папазов, е че ситуацията е нелепа, изцяло наравно с тази, която се е случила.

Не по-малко съм афектиран от ситуацията с Тити, че той е наранил това момиче и смятам, че такова нещо не трябва да се дава публичност. Затова клиповете в моя канал не са изтрити от репорти, те са скрити от мен.

Прецених, че щом обществото и мен включително, ни е страх, че някой би решил, че това действие на Тити може да послужи като зелена светлина или нещо за одобрение, реших, че трябва да го премахна. Извинявам се, че не съм преценил правилно навреме, когато се е случило.

Аз не знаех каква история той ще разкаже и моят смях там е още по-обиден към ситуацията с днешна дата. Извинявам се и наистина се надявам, че няма да има повече жени в такава ситуация“, казва още Тото.

Припомняме, че причината за това изявление е случката на Папазов, която разказва в подкаста на Тото, че е подстригал насила бившето си гадже, защото спала с негов приятел.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?