Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Трагедия разтърси семейството на Софи Маринова
Трагедия разтърси семейството на Софи Маринова

Трагедия разтърси семейството на Софи Маринова

Почина бащата на ромската изпълнителка Софи Маринова, това научи GlasNews.bg от свои източници.

Марин Тутов е починал на 77-годишна възраст. Бащата на Софи ще бъде погребан утре, 10 септември, в новия гробищен парк в град Етрополе.

С мъка на сърцето Софи Маринова съобщи тъжната вест и в профилите си в социалните мрежи Инстаграм и Фейсбук.

„Почивай в мир, татко! И нека те пазят ангелите. Твоята Софи“, написа гласовитата изпълнителка.

Софи Маринова сподели и снимка, на която баща й Марин позира с електрическа китара. Под фотото веднага заваляха съболезнования от близки, приятели и почитатели.

Галена, Джена, Преслава, Джордан и DJ Дамян са само малка част от популярните имена в музикалния бранш, които изразиха съболезнованията си по повод смъртта на бащата на Маринова.

Лоренцо, синът на Софи Маринова, препубликува снимката на дядо си и написа: „Живей вечно в Царството Небесно. Амин“.

Ромската перла никога не е крила произхода си и винаги е демонстрирала близост с голямата си фамилия.

През 2020 година Софи за първи път снима майка си и баща си Марин в клип към своя песен – „Кифла фафла“. Видеото показва веселото ежедневие на семейството на Маринова, нейната майка Мара приготвя закуска, пият кафе, оркестърът свири, а Софи се качва на екзотичен американски кадилак и отпрашва към съдбата си да бъде звезда.

Тогава изпълнителката призна: „Записах най-милия дует в живота си с моята майчица. Правила съм много песни, снимала съм много клипове, но никога не съм била толкова щастлива и емоционална на мой проект. Тази песен ще остане в сърцето ми завинаги, защото вътре пея с моята майка, а баща ми участва във видеото“.

Родителите на Софи Маринова се снимат и в клип към сингъла „Куба Либре“ на Устата. Във видеото Марин се е издокарал като застарял кубински плейбой с естествен загар, а майката Мара, от която Софи е наследила таланта да пее, е с ярки дрехи, червени ботуши, чалма, огромни обеци и гигантска пура.

„За един живот, живян достойно, за един човек прекрасен и обичан, за едно сърце голямо, всеотдайно – никога забрава няма! Обичаме те! Почивай в мир!“, пише на некролога на Марин.

Заради личната трагедия, Софи Маринова отмени част от предстоящите си изяви по клубове и ресторанти. Тази вечер тя трябваше да гостува в Равда и Слънчев бряг. Към този момент не е известно кога певицата ще възобнови участията си.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?