Home » ЗА ДАМИТЕ » Тризначката Надежда удари дъното и стана лондонски клошар
Тризначката Надежда удари дъното и стана лондонски клошар

Тризначката Надежда удари дъното и стана лондонски клошар

Тризначките от „Биг Брадър“ са известни на всички. Те участваха в шоуто през есента на 2006 г. и дори една от тях го спечели.

Любов Станчева триумфира преди 17 години, а очевидно именно тя е големият шампион измежду трите, защото само тя успя да си уреди живота от тях.

Любов си намери мъж в Лондон, роди му дете и си живее добре живота в английската столица. За разлика от сестрите й.

Вяра и Надежда от няколко години са в обтегнати отношения с Любов, защото искат да живеят на неин гръб, а тя не им дава. По-скоро мъжът й не иска.

Двете дами обаче са толкова мързеливи, че отказват да работят и предпочитат да живеят от милостинята на хората.

Най-окаяно е положението на Надежда, която от месеци спи по пейките в Лондон и ходи с един чувал, в които са дрехите й. Тя се издържа главно чрез просене.

Минувачите често я подритвали и я считали за пропаднала емигрантка. Някои от тях дори я определяли като зле психически жена, защото и там се държала налудничаво като в Къщата..

Когато участваха в „Биг Брадър“, благоевградчанките бяха само на 23 г. През всичките тези 17 години те не са работили нищо. Имаше слухове преди около 10 години, че са проститутки, а сега са стигнали до просешка тояга, което е жалко, защото са едва на 40-годишна възраст.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?