Home » ЗДРАВЕ » Три дни подред си казвате следните думи и в дома ви ще възцари благоденствие, мир и щастие
Silni dumi za privlichane na pari

Три дни подред си казвате следните думи и в дома ви ще възцари благоденствие, мир и щастие

За да получите пари, трябва да дадете енергията си на света и да предприемете определени действия. Това е важно правило за парите.

Уви, един вид няма да паднат от небето и няма да се материализират от нищото. Какво да направите, когато имате повече от достатъчно желание да забогатеете, но всичките ви финансови врати са заключени? Езотериците наричат ​​това състояние „затворени потоци“. Има изход и ще говорим за него по-нататък.

Едва ли има човек, който не би искал да получи увеличение на заплатата или пенсията. И изглежда, че има много възможности: Дори някои ученици и студенти печелят повече от възрастните. Но не знаете накъде да се обърнете, към кого да се обърнете. Сякаш тази врата към богатството се извисява пред очите ви като мираж. И ако протегнете ръката си, тя ще се стопи в мъгла.

За да видите пътищата, водещи към парите, трябва да се настроите на тяхната честота. След това пътищата за пари ще се отворят за вас в пълен изглед. Да проверим!

От Ко4 сме подготвили лесна практика за пари за вас. Не е обвързано с лунния календар. Чувствайте се свободни да го правите всеки ден. Основното нещо е да повторите следните стъпки три дни подред. Правете практиката сутрин след ставане от сън и вечер преди лягане. Затворете очи и изречете следното заклинание:

„Главата ми е светла, работите ми са в ред, домът ми е добре, а парите са винаги с мен. Наистина!“

Много е важно всяка дума да се произнася внимателно. Визуализирайте реда и домашното благополучие. Как изглеждат в съзнанието ви? Почувствайте как светлината обгръща главата ви. Ще се разлее по финансовите пътища, които все още не се виждат. Решения, които са брилянтни в своята простота, ще дойдат при вас. Може дори да се хванете за главата и да възкликнете: „Това беше толкова очевидно!“

Важен нюанс. В продължение на три дни наричайте парите „пари“. Например „дайте ми пари“ или „платено с пари“. Това древно име за сребърни монети ще укрепи заклинанието няколко пъти.

Как да привлечете още повече пари?

Сюжет за богатство е това, което съвременните психолози биха нарекли утвърждение. Настройваме съзнанието си да търси решения. Парите обичат активните и инициативни хора. Затова не е достатъчно да седите и да чакате да паднат от небето. Поемаме инициативата!

Веднага щом Вселената ви отвори начини да правите пари, хванете късмета си за опашката. И също така прилагайте следните парични правила. Те ще помогнат за подобряване на финансовата грамотност и ще създадат надеждна парична възглавница. В тези трудни времена това умение е трудно да се надцени.

Защо е важно да спестявате пари? Спестяванията ви спасяват във всяка неочаквана ситуация: когато трябва спешно да се преместите или да предоставите спешна медицинска помощ на член на семейството. Колкото и пари да заделите, те във всеки случай ще подобрят благосъстоянието ви.

Първо анализирайте колко получавате и каква част от приходите си харчите. За отчета ще бъде полезно да запишете всички разходи, включително най-малките. Ако установите, че харчите повече, отколкото печелите, опитайте следните стъпки:

Без импулсивни покупки! Само по план и след внимателно обмисляне. Отстъпките и картите за връщане на пари са вашите най-добри приятели.
Поставете месечен лимит за разходи, нито стотинка повече. В същото време избягвайте тоталните спестявания на всичко, в противен случай повреда не може да бъде избегната.
Изтеглете приложението или поддържайте бележник, за да записвате парични транзакции.

Започнете да пестите малко по малко и постепенно увеличавайте сумата. Следните финансови схеми са работили добре за успешни спестявания.

Парично правило 20/80 и 50/30/20

Според това правило 20% от заплатата ви трябва да се отделят в отделна сметка (например създайте спестовна каса в приложението monobank). Останалите 80% могат безопасно да бъдат изразходвани за живота.

Схемата 50/30/20 е донякъде подобна на първата. Тук финансистите препоръчват сумата да се раздели по три критерия. 50% от заплатата ви трябва да се разпределят за планирани разходи, 30% за спонтанни разходи, а една пета да остане за спестявания.

Мултивалутна схема 33 на 33

Не дръжте „всичките си яйца в една кошница“ – препоръчват инвеститорите. Ако купувате валута, за да спестите пари от инфлацията, следвайте това правило. Например дръжте 33% от заплатата си в левове, други 33% в долари, а останалите 33% в евро.

За да работят тези спестовни схеми, те трябва да се следват постоянно, а не от време на време. Това парично правило е чудесно за трениране на самодисциплина. Може би това е едно от най-добрите умения във времена на промяна, а също и под мирно небе.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?