Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Три кошмара повалят Гала! Отдава се…
Три кошмара повалят Гала

Три кошмара повалят Гала! Отдава се…

Ужасен стрес е на път да повали Гала, довериха нейни познати. Преди няколко дни я сполетяха три ужасни неща, разбра КОЧ.

Гримьорът с остър език Валентин Кулагин се подигра и на нея, и на колегите й от предаването „На кафе“. Самата Гала изпищя от ужас, когато се претегли на живо в предаването. А след това публично призна, че влюбен в нея досадник я тормози с писаници. Тези три кошмара можели временно да я изкарат от релси.

Покрай новогодишните празници Гала изглежда е прекалила с похапването и в резултат на това наддала на килограми, достигайки рекордно тегло. Преди няколко дни водещата на сутрешното предаване „На кафе“ по Нова телевизия извади в ефир кантарче и реши да се претегли, пише в. „Уикенд“.

Блондинката накара всички ко-водещи от нейния екип, сред които са Юлиян Константинов, Кристина Патрашкова, Илиян Любомиров, Ева Веселинова и Андреа Банда-Банда да се претеглят, за да видят колко са наддали след обилните трапези по Коледа и Нова година.

Патрашкова отказа да стъпи на кантара, но за разлика от нея Гала самоуверено се качи. Резултатът обаче, се оказа шокиращ за тв водещата, която видя как на дисплея се появява числото 62. Водещата не повярва на очите си и се качи повторно. Тя видимо се разстрои от теглото си и се закани да започне драстична диета, за да свали част от си тегло си, което обикновено варирало между 56 и 58 кг.

А преди броени дни, в личния си профил във Facebook гримьорът с остър език Валентин Кулагин реши да публикува коментар, в който критикува не само Гала, но и начина, по който е структурирано предаването, наблягайки на съдържанието му и начинът, по който водещата и целия ѝ екип и го поднасят на зрителите. Гримьорът припомни един от последните големи гафове, които водещата на сутрешното женско ток шоу направи в ефир.

„Абсурдните коментарни студия на Гала продължават да ме разсмиват със своята неинформираност, неточност и посредственост. Това се случва, когато събереш кокошки от кол и въже в едно студио, и им дадеш поле за изява. Изключваме Патрашкова, въпреки че покрай сухото гори и мокрото. Тези тетки, като седнали пред блока, вечно коментират теми, в които са невежи. Смешно си е до един момент, но да говориш небивалици в национален ефир може да бъде много подвеждащо за големи обеми от хора. И ако нямат време да се подготвят адекватно по темата, нека по-добре не я разискват“, написа Кулагин.

Освен това самата Гала призна, че я тормозят в социалната мрежа.

Красивата водеща на „На кафе“ разкри, че мъж с името Даниел Арабаджиев й пише от месеци и не я оставя намира. Блондинката реши да направи тези разкрития заради темата за лошите момчета, която бе подхваната от ко-водещите в студиото й. Екранната любимка започна да чете съобщенията от фена си, като уточни, че всяко е от различни дати:

„Сън не ме лови, отговори ми“

„Кога ще те пипна на голо?“

„Ех, любов моя, моля те, помисли си, нека се запознаем“

„Изгрева мога ли да видя в твоите очи?“

„Къде изчезна ти“ – „Когато ме нямаше време на работа“, уточни Гала.

„Оставям ти номера си“

„Да, никога не сме се виждали, но нещо много напира в мен, макар че признавам, имам си приятелка“

Блондинката се отказа да чете и се обърна към фена си: „Спри да ми пишеш, Даниеле, няма да ти отговоря!“, заяви строго тя.

Източник: Марица

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?