Home » ЗОДИИ » Трябва да го знаете: Кой е Вашият ангел-хранител според зодията!
ангел-хранител според зодията

Трябва да го знаете: Кой е Вашият ангел-хранител според зодията!

Всеки от нас има своя ангел-хранител.

Истината обаче е, ангелите и архангелите са тясно свързани със зодиакалните знаци и планетарните енергии в нашата Слънчева система. Ето защо, ако знаете не само своята рождена дата, но също и часа си на раждане, може да изчислите до точност кой е вашият хранител, пише drugitenovini.com.

Ето кой ви закриля според вашата зодия.

Ангелът на родените под знака на Овена се нарича Баракиел. Той помага на хората да се справят по‐лесно с препятствията на живота и им вдъхва кураж, който ги прави оптимисти.

Ангелът на зодия Телец е Аматиел – покровител на новите начинания и промени в живота. Родените под знака

Близнаци пък са закриляни от Бахрам. Това е ангелът на победата. Според вярващите, ако отправяте молитвите си към Бахрам, той ще ви направи още по‐силни и ще ви помогне да се справите по‐лесно със задачите си.

Чувствителният Рак, който има голяма нужда от близост, се управлява от Дина – настойчиво го подтиква към придобиване на нови знания.

Ангелът на Лъва се казва Аквариел. Той дарява на родените през този период духовна мъдрост и бистър ум.

Девата я пази Кадмиел – ангелът на съдбата, който винаги е готов да помогне.

Ангелът Барчиел покровителства Везните. Той дава на хората, родени под този зодиакален знак вътрешна сила и състрадание. Те са им нужни, за да помагат на другите.

Ангелът на Скорпиона е Габриел. Това е най‐силният от всички ангели. Той помага винаги, когато са наложителни кардинални промени в живота и създава благоприятни условия за големи постижения.

Сариел е духовното създание, определено от Небесния отец с цел да насочва и подпомага на хората, родени под знака на Стрелеца.

Ангелът хранител на Козирога е Камбиел. Той ги подкрепя във всички нови и авантюристични начинания.

Катател покровителства Водолея. Той ги дарява с единение със заобикалящата ги природа и дълбоко проникване в същността на нещата.

Зодия Риби се управлява от ангела Егалмиел. Той им помага да се чувстват по‐уверени в силата на своето очарование, водещо ги към повече лични успехи

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?