Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Туберкулоза направила Невена Цонева ясновидка (Певицата шашна със свръхспособности)
Туберкулоза направила Невена Цонева ясновидка (Певицата шашна със свръхспособности)

Туберкулоза направила Невена Цонева ясновидка (Певицата шашна със свръхспособности)

Нежната и гласовита певица на Слави Трифонов – Невена Цонева смълча всички с признанието, което направи. Красавицата е още на 36 години, само че е трябвало да се бори и към момента се бори с последствията от доста съществено заболяване.

Случилото се датира отпреди 7 години, когато прекарала сериозна болест. С латентна туберкулоза трябвало да се справя тя, без дълго време да ѝ бъде поставена точна диагноза. Поради това при нея се стигнало дори до проблеми със сърцето.

За срещата си със свръхестественото обаче Невена не била подготвена въобще. Според Цонева тогава успяла да разтвори третото си око и в резултат на това вече виждала аурите на хората. От цвета на аурата веднага ѝ ставало ясно какво предстои на дадения човек, а веднъж дори успяла да “види” фатален край за непозната възрастна жена в асансьора.

Освен аурата, певицата можела да локализира и болежките на всекиго, както и да вижда душите на починалите. Първоначално тя самата се изумила от себе си и си помислила, че е възможно да изгуби разсъдъка си. След седем години обаче явно вече говори спокойно по темата и именно в подкаста ѝ могат да се изслушат някои от тезите ѝ.

Темата за пророкуването винаги е била атрактивна за повечето хора, макар понякога наистина да се стига до крайности. Доколко Невена Цонева наистина има свръхестествени способности, не е ясно. Защо го споделя с обществото сега, също остава загадка.

До нея, като голяма и може би най-голямата поддръжка, е мъжът й Венелин Венков, също музикант на Слави Трифонов. Двамата с Невена се срещат и влюбват точно около общата си работа в Ку-ку бенд, а до през днешния ден са неразделни.

Нетипично за мъж, а още по-малко пък за „креативна“ персона, само че Венков очевидно в действителност обича Невена, тъй като след толкоз години не се е чуло да й е поставил рога. Венелин в никакъв случай не се е славел като коцкар и с него Цонева е блъснала джакпота.

В момента двамата се занимават и с това да оказват помощ да хора с разнообразни физически или психически проблеми като описват своя опит или ги срещат с разнообразни специалисти и минали през същото хора, които да им опишат историите си и да им дадат препоръките, от които всеки би имал потребност

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?