Новините на фокус
Home » СВЯТ » Турската актриса и певица Ажда Пекан засенчи всички родни моделки и силиконки – вижте я как изгледа на 71 години (снимки)
Турската актриса и певица Ажда Пекан

Турската актриса и певица Ажда Пекан засенчи всички родни моделки и силиконки – вижте я как изгледа на 71 години (снимки)

Турската певица и актриса Ажда Пекан е на сцената от десетилетия и поразява с красотата си.

Изпълнителката, която спокойно може да бъде взета за 25-годишно момиче, всъщност е на 71 години. Ажда полага големи грижи, за да съхрани младежкия си вид. Стройната й фигура е резултат от редовни упражнения в залата и строг хранителен режим, разбра КОЧ.

„Винаги следя внимателно с какво се храня. Не мога да кажа обаче, че се ограничавам. Много обичам кебап и риба“, споделя звездата.

Певицата не крие, че си е правила множество пластични операции, включително и по уголемяване на бюста. Сега турската дива, вдъхновена от историята на индийката Даджиндер Каур, която роди на 70-годишна възраст, планира да стане майка за първи път.

Айше Ажда Пекан вече се е консултирала с лекар и смята да осъществи мечтата си да стане родител, въпреки напредналата си възраст.

Вижте я:

Айше Ажда Пекан

Ажда Пекан снимки

Турска актриса и певица

Източник: Трг.бг

[kkstarratings]
Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?