Горещи новини

Тъга по Гатьо заля “Игри на волята”, зрители молят Нова да го върне на екрана

Тъга по Гатьо заля “Игри на волята” зрители молят Нова да го върне на екрана

Емблематичният гладиатор-амазонка Гатьо отпадна от “Игри на волята”, но със сигурност това е само началото на кариерата му в медиите и в социалните мрежи.

Огромната аудитория на предаването по Нова телевизия единодушно признава, че примитивния мъжкар ще им липсва.

Съжаление за отпадането му изрази дори и водещата Ралица Паскалева, която на няколко пъти влезе в директен конфликт с бившия командос.

Подиграван и оплюван, одумван и аплодиран, Пеньо Гатевски – Гатьо ще се помни дълго с арогантното му мъжкарство и безкрайните му тиради срещу жените като цяло. Трябва да се признае обаче, че той се оказа прав за почти за всичко в племето на Амазонките, където се оказа по неволя. В това лично се убеди и фаворита за победител Момчил, който беше натирен по волята на Мудева, все още разтърсена от отпадането на гаджето ѝ Румен Радев.

Момчи се убеди, че благодарност за всеотдайната му игра за племето на Амазонките, от които беше “отвлечен”, няма да получи.

По този повод, Гатьо остави като свой финален завет в предаването една от свойте “мъдрости”, в която обаче има доста истина.

“Той иска да направи на някого добро и после някой да му каже браво за доброто. Момчи, приятелю, това няма да се случи никога. Колкото и добро да правиш, никой няма да ти каже браво! Живеем в България, живеем в XXI век, в свят на неуважение и некоректност. Не си за тука брат, вземи си промени малко мисленето, защото иначе животът рязко ще те удари”, това заяви пред цяла България Гатьо.

Командосът показа семейството си и бойните си другари

Бившият командос и настоящ охранител доста бързо набира почитатели и в Инстаграм, където има профил сравнително отскоро. Там има и любопитни снимки от военното минало на Гатьо, включително от участието му в мисия в Ирак.

В профила му присъстват и снимки на семейството му. При вида на жена му, фенове веднага предложиха двамата да участват в друго шоу на Нова телевизия – “Един за друг”.

Много е вероятно продуцентите на телевизията да се вслушат в подобни призиви.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Тъга по Гатьо заля “Игри на волята”, зрители молят Нова да го върне на екрана"

Какво мислите?