Home » KO4 STORY » Тя беше толкова красива преди да отиде в студио за красота, за да си увеличи миглите (СНИМКИ)
Тя беше толкова красива преди да отиде в студио за красота, за да си увеличи миглите (СНИМКИ)

Тя беше толкова красива преди да отиде в студио за красота, за да си увеличи миглите (СНИМКИ)

35-годишната тайландка Беняпа Супап отишла в студио за красота, за да си увеличи и сгъсти миглите. Красивата млада жена обаче се върнала обезобразена след процедурата.

Оказало се, че вместо с козметично лепило в студиото използвали обикновено мигновено лепило. В резултат клепачите на Беняпа не само се възпалили и отекли, но и се залепили.

Независимо от явната грешка на майстора, тя вече била заплатила 45 долара за процедурата, а след това се наложило да даде още 30, за да бъде премахнато лепилото в друго студио за красота.

В крайна сметка красивата преди процедурата жена, която мечтаела за разкошни мигли, подчертаващи погледа ѝ, загубила своите естествени и останала с плешиви и възпалени клепачи.

Ето защо специалисти препоръчват при всяко ходене на разкрасителни процедури жените подробно и предварително да се запознават с козметичните средства, използвани във всяко конкретно студио за красота.

Конкретно при апликирането на мигли още преди процедурата трябва да се обезмаслят клепачите и естествените косъмчета със специален тоник. Пинсетите също трябва да са стерилни. А лепилото, което се използва трябва да е хирургическо и хипоалергенно.

jenata.blitz.bg

 

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?