Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Тя е била бременна 7 пъти, майка е на 14 деца, но само ако знаехте как ги издържа…
Тя е била бременна 7 пъти майка е на 14 деца

Тя е била бременна 7 пъти, майка е на 14 деца, но само ако знаехте как ги издържа…

Американката Надя Сюлейман е на 33 години, когато се оказва майка на четиринадесет деца.

Била е бременна „само“ седем пъти, а последното раждане й е дало осем деца – близнаци !

Героинята на нашата история е родена на 11 юли 1975 в калифорнийския град Фулъртън. Тя взела бакалавърска степен от Калифорнийския държавен университет и работела като техник в клиниката там.

майка на 14 става порноактриса

Идол на Надя е известната холивудска актриса Анджелина Джоли. Жената се опитала да прилича на актрисата както физически, така и психически. Мнозина вярват, че намерението да има голям брой деца също е вдъхновено от Джоли.

майка на 14 става порноактриса
През 1996 г. Надя се омъжила за Марко Гутиерес, но двамата се разделят след 4 години.

Причината е невъзможността да имат деца. Тя е привърженик на изкуствено осеменяване, и Марко бил категорично против.

майка на 14 става порноактриса

След развода, Надя твърдо решила, че все пак ще стане майка. Тя се възползвала от услугите на банка за изкуствено осеменяване и през 2001 г. родила първото си дете. Младата жена не спряла дотук и родила още пет деца, две от които са близнаци.

майка на 14 става порноактриса

В началото на 2009 г., Надя Сюлейман стана известна по целия свят. Тя ражда цели осем близнака и всички деца до едно са живи и здрави! Така се сдобива с прякора Октомама, а различни шоу-програми започват да я канят в предаванията си.

майка на 14 става порноактриса
Разбира се, на самотната майка не й е лесно да подсигури сюрията деца.

По едно време заради дългове я грозяла реалната опасност да й отнемат дома! Тогава Надя решила да припечели допълнително пари, като започне да снима филмчета за възрастни.

майка на 14 става порноактриса

Това решение не било спонтанно. Преди да започне със снимките, Надя трябвало да вложи в тялото си и започнала да се занимава активно с фитнес, диети и посещение на солариум.

майка на 14 става порноактриса
Порно-дебютът на Надя е наречен „Октомама сама вкъщи.“

Според „сценария“ тя изпраща децата си на училище и се отдава на страсти сама със себе си. Надя е убедена, че няма нищо лошо в този филм, защото тя е действала без партньор.

майка на 14 става порноактриса

„Дори и не можех да си представя по-добър снимачен екип! Те ми отвориха очите за света на сексуалното удоволствие. Изглеждах много обаятелно. За първи път в живота си се чувствах толкова секси и красива“! – казва Надя.

майка на 14 става порноактриса
Филмът станал същински бокс офис-хит и дори спечелил един от основните AVN-награди – истински Оскар в порноиндустрията .
майка на 14 става порноактриса

Но поведението на Надя предизвикало възмущение сред вихрушка от женската аудитория. Блогът й е пълен с възмутени коментари. Вярно, намерила и защитници. Някои се възхищават на Надя, като я наричат супер-жена! Да родиш и отглеждаш 14 деца без съпруг и при това да изглеждаш като модел – на това си струва човек да се възхити!

майка на 14 става порноактриса

А вие на какво мнение сте? Дали Надя е ангел или дявол? Напишете вашето мнение в коментарите или обсъдете статията с приятелите си!

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?