Новините на фокус
Home » СВЯТ » Тя е от България, но като малка беше осиновена от Силви Вартан – вижте я сега (СНИМКИ)
като малка беше осиновена от Силви Вартан

Тя е от България, но като малка беше осиновена от Силви Вартан – вижте я сега (СНИМКИ)

Руса, нежна, красива и много надарена. Само че напълно естествена, без прословутите силикони.

Това е 20-годишната Дарина Вартан Скоти. И още от името може да се досетите, че става дума за дъщерята на голямата Силви Вартан. Хубавицата не е биологично дете на певицата. Дарина е родена в България и е наше момиче. През 1997-ма година обаче тя е осиновена от Силви Вартан и американския й съпруг Тони Скоти. Тогава е била едва бебе на 9 месеца.

През почти целия си живот Дарина Вартан Скоти е живяла в слънчева Калифорния.

Там е отрасла и е напълно разбираемо, че се чувства истински американски гражданин. Дарина е полусестра на Дейвид Холидей – синът на Силви Вартан от брака й с известния Джони Холидей. Даринчето е следвана от няколко хиляди българи в Инстаграм, които усилено лайкват и хвалят почти всяка нейна публикувана снимка.

А и как да бъде другояче, когато – вижте я само! С талия като на осичка и прелести, които спират дъха на всеки мъж, щерката на Силви Вартан тотално разбива мрежата. На ден тя получава по дузина предложения за срещи и дори брак от непознати мъже. Които обаче си остават с мераците.

Към момента Дарина предпочита да се развива в ученето, а свободното си време прекарва най-често в пътувания по света. Тя не спира да поства свои фотоси от различни и екзотични дестинации. И по всичко личи, че изобщо не й липсва мъжката компания – предпочита близките и приятелите си. Е, ако не друго, то поне можем да си изплакнем очите и да се насладим на хубостта й. Която за пореден път доказва, че българското си е българско. Най-хубаво си е и две мнения няма. Ако се съмнявате, погледнете Дарина още веднъж…

Ние ще го направим. Но не, защото се съмняваме в прелестите й, а именно заради тях.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*