Home » СВЯТ » Тя похарчи 45 000 долара, за да се превърне в Барби – ето как изглежда сега (СНИМКИ)
Тя похарчи 45 000 долара за да се превърне в Барби – ето как изглежда сега (СНИМКИ)

Тя похарчи 45 000 долара, за да се превърне в Барби – ето как изглежда сега (СНИМКИ)

Още при пускането си на пазара през далечната 1959 година куклата Барби е модел за подражание и обожание на милиони малки момиченца по цял свят.

Тя наложи определен модел за красота, който е (почти) непостижим за майката природа – тясна талия, големи гърди, дълги и слаби крака, чувствени устни и дълга руса коса.

Затова все повече момичета и жени лягат под скалпела, за да се сдобият с мечтаната визия на Барби.

“ Първата чешка Барби “ от детството си се стреми да бъде като героините от любимите си анимационни филми. Още много млада тя започва да боядисва косата си и да използва козметика.

До 17-годишна възраст Габриела спестява парите, които печели с пеене, а след това ги инвестира в първата си операция. Момичето увеличава гърдите си от естествена си чашка D до чашка H.

„На седем години разбрах, че ще е трудно някога да стана истинска принцеса с аристократични титли, затова си казах, че ще стана принцеса по свой начин. Започнах да се уча да пея и накрая печелех вокални и актьорски състезания и постепенно станах известна”, признава Габриела.

Габриела Ярачкова
Габриела Ярачкова

Снимка
Социални мрежи

Освен това блондинката често си инжектира филъри в областта на устните и челюстта, както и ботокс за премахване на мимическите бръчки от челото. Всичко това й е струвало поне 45 192 долара досега.

Миналата година лекарите извършиха втората операция на героинята на нашия материал, за да увеличат размера на гърдите си до колосалния размер J. Удоволствието не е евтино, то струва на момичето повече от 7747 долара.

чешката Барби
Габриела Ярачкова

Снимка
Социални мрежи

„Винаги съм обичала принцесите и от малка знаех, че добрият външен вид е важен за всяка успяла жена, която иска да си намери принц”, казва блондинката.

Габриела Барби

чешкото Барби

Габриела признава, че винаги е била обсебена от красотата. Нейната цел е да мотивира момичетата по света да реализират мечтите си. Това й хрумва на млади години. Поради подигравките на съучениците, бъдещата Барби решила да докаже на всички, че ще постигне желаните висоти и ще може да вдъхнови другите.

„Бях жертва на тежък тормоз в началното училище, който стигна до такава степен, че на девет години исках да се самоубия. Пластичната хирургия определено не спаси живота ми, но близките ми и вътрешната ми сила го направиха. Искам да създам и развия фонд, който много конкретно ще помага на деца, страдащи от тормоз в система, която в момента не е в състояние да ги защити “, сподели Барби в интервю.

чешкото Барби

Барби от Чехия
Габриела Ярачкова

Снимка
Социални мрежи

Освен това момичето планира да стане известна певица и актриса. Тя непрекъснато надгражда своите умения. Крайната цел на Габриела е да пее в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк.

„Не отричам, че куклата Барби е голямо вдъхновение за мен, но става дума за нещо повече от нейния външен вид. Основно се вдъхновявам от това, което тя символизира“, казва мъдро Габриела.

чешката Барби Габриела

чешката Барби снимки

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?