Home » СВЯТ » Тя превърна сина си в дъщеря, той стана неин клонинг! Твърди се, че имат нездравословна връзка – той снима майка си гола
Тя превърна сина си в дъщеря той стана неин клонинг! Твърди се че имат нездравословна връзка - той снима майка си гола

Тя превърна сина си в дъщеря, той стана неин клонинг! Твърди се, че имат нездравословна връзка – той снима майка си гола

Тези дни Елизабет Хърли е неразделна със сина си Деймиън, а според мнозина връзката им е повече от странна и неуместна.

Елизабет Хърли беше главният гост на представянето на книгата на Джоан Колинс преди дни. Придружена от сина си Деймиън, актрисата влезе в залата като истинска дама с рокля на цветя и стегнато тяло.

Както всеки път, когато се появи, придружена от сина си, всички ги изгледаха невярващо, защото двадесет и една годишният Деймиън неустоимо напомня на Елизабет. Красотата му е по-скоро женска, отколкото мъжка, затова се спекулира, че за това заслугата е на майка му, която искала да направи от него дъщеря, каквато никога не е имала.

Лиз Хърли син

Деймиън Хърли

Британски журналисти често изтъкват колко причудлива и странна е връзката между майка и син, като се има предвид, че те са неразделни и че той често снима петдесет и девет годишната си майка гола до кръста.

Елизабет Хърли син

Деймиън Хърли красота

Преди 20 години Елизабет имаше кратка връзка с милионера и продуцент Стив Бинг, след което забременя. Милионерът отказа да признае сина си, но ДНК анализът установи, че детето е негово и бащата трябваше да плаща издръжка.

Той никога не е искал да вижда детето, а когато наскоро се самоуби, скачайки от 27-ия етаж, в завещанието му нямаше място за Деймиън.

Елизабет Хърли може да има красота, но няма късмет в любовта. След 13-годишна връзка с Хю Грант, папараците заснеха актьора под мост, докато се наслаждава на ласките на трансджендър проститутка.

Лиз Хърли и Хю Грант

Елизабет се раздели с Грант, но му прости. Двойката е в толкова добри отношения, че Хю е ​​кръстник на сина й.

Актрисата следва максимата, че не й е изневерявал само този, който не я е обичал, а всичките й гаджета са я обичали…

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?