Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Тя чакаше реда си в клиника за аборт и тогава се случи нещо, което преобърна живота й завинаги!
Тя чакаше реда си в клиника за аборт

Тя чакаше реда си в клиника за аборт и тогава се случи нещо, което преобърна живота й завинаги!

Да бъдеш самотна майка е изключително трудно и поради тази причина страхът на някои млади момичета, които неочаквано са научили за бременността е напълно основателен.

Тази жена обаче, доказва, че човек не трябва да се предава, без значение колко трудно е и пред какво изпитание го е поставил живота.

Майка в болницатаПреди две години тя влиза в клиниката за аборти, където чака да й дойде реда. Тогава си е мислела, че няма друг изход за нея, освен да премахне плода, който носи в себе си. Съдбата обаче, има други планове за нея…

Тя седяла сама и плачела. Малко по-късно същия ден написала тези думи:

Млада майка„Днес бях в болницата. Бях решила за себе си: приятелят ми изневери и да родя детето му е равно на позор за мен. Повтарях си, че съм сама и нямам друг избор. Седейки там, едва можех да различа нещо или някого през завесата от сълзи. Чувах как хората около мен се шегуваха, смееха и ядяха. Чувствах се доста самотна и изоставена. В главата ми се въртеше само една мисъл:

„Взех противозачатъчно – няма как да съм бременна.“

Дошъл нейния ред и вече няма мърдане назад. Взима чантата си, за да извади личните си документи и от там изпада една визитка, която е получила наскоро от млада двойка. На нея имало цитат от Библията…

„Не бой се, защото Аз съм с теб. Не се обезкуражавай, защото Аз съм твой Бог. Аз ще ти дам сила и ще ти помогна. Аз ще те подкрепям с дясната си ръка „, – се казвало в цитата.

НовороденоТогава момичето осъзнало, че Бог говори с нея и я предупреждава, че ще направи най-голямата грешка в живота си.

Избухвайки в сълзи усеща как тежко бреме й пада от раменете и напуска клиниката. Впоследствие бебето се ражда напълно здраво и красиво с тегло от 3,5 килограма. Днес споделя, че се чувства най-щастливата майка на света, пише Girl.bg

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*