Горещи новини

Увит в плат джинджифил изчиства слузта от белите дробове за 1 нощ! Ето какво трябва да направите

Увит в плат джинджифил изчиства слузта от белите дробове за 1 нощ! Ето какво трябва да направите

Опитайте този лесен метод. Увит в плат джинджифил изчиства слузта от белите дробове за 1 нощ! Ето какво трябва да направите

Увитият в плат джинджифил буквално ще ви спаси от кашлица и храчки! Няма странични ефекти, но трябва да се подготви внимателно за употреба, особено при деца с чувствителна кожа, пише Daily Broccoli.

Упоритата кашлица може да съсипе деня и нощта ви,  като ви разсейва  от по-належащи проблеми или  ви пречи да спите достатъчно.

А при малко дете, чиято имунна система все още не е достатъчно силна, хроничната кашлица може да се развие в по-сериозни заболявания.

За лечение на хронична кашлица лекарят най-вероятно ще предпише сироп, без да споменава възможните странични ефекти и дългосрочни усложнения след такива лекарства.

Две съставки, декстрометорфан и кодеин, често срещани в лекарствата за кашлица, могат да причинят главоболие, безсъние или мигрена.

Има алтернатива на типичните лекарства за кашлица и не можете да я намерите в аптеката, а в собствения си хладилник!

Смесете суров мед, зехтин, брашно и 1 супена лъжица пресен и настърган джинджифил, нанесете тази смес върху салфетка или кърпа, около която след това увийте лента от марля.

След това нанесете тази марля върху гърдите или гърба си и я закрепете с лейкопласт. Възрастните могат да оставят продукта през нощта, но имайте предвид, че това може да причини  прекомерно изпотяване .

Децата могат да го съхраняват до три часа преди лягане.

Джинджифилът и медът се използват от хилядолетия като ефикасни средства за лечение на различни заболявания, а  при силна кашлица  те за пореден път доказват своята ефективност.

Но не забравяйте за възможните алергии към отделните съставки и се консултирайте с вашия лекар.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Увит в плат джинджифил изчиства слузта от белите дробове за 1 нощ! Ето какво трябва да направите"

Какво мислите?