Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Удар! Васил Терзиев реве на умряло! Това е жената на любовника му Емил Колев
Удар! Васил Терзиев реве на умряло! Това е жената на любовника му Емил Колев

Удар! Васил Терзиев реве на умряло! Това е жената на любовника му Емил Колев

Докато хомо жиголото Емил Колев си дава задника и предника на богати мъже за пари, у дома го чака приказно красива и преливаща от секс жена. Тя се казва Яница Таушанова и освен спътница в живота, е майка на детето му.

Мускулестият тъпкач на Васил Терзиев обаче бил убеден, че “гъз пол няма”, ето защо във всяка свободна от фитнеса минута въртял св*рки и лъскал ч*кии не само на бъдещия софийски кмет, но и на всеки извратен педал с пари, който му вкара тлъста оферта. За предпочитане анално.

Педерастките му изцепки докарали до тежка депресия хубавата Яница. Нейни дружки издадоха, че откакто разбрала за гей похождения на благоверния си Емил, тя почти спряла да се храни и проливала тежки сълзи от сутрин до вечер.

Той пък цинично се гаврел пред себеподобните си, че ако не било детето, Яница вече щяла да се е нагълтала с приспивателни, защото смъртта била за предпочитане пред живот без любов и секс. А той нямало да й даде нито едното, нито другото. Оставала й тежката съдба на педалска булка, хилел се Колев.

Пред авери жиголото не пестял обиди по адрес на жена си. Той наричал Яница боклук, простачка и парцалеса. Кълнял се, че я държал вкъщи само за мачовска фасада и родителите му да не заподозрат каква мъжка к*рва са отгледали и възпитали.

В отчаян опит да му се хареса, Яница си наблъскала лицето и тялото с всевъзможни филъри и силикон, тренирала като луда и карала на ябълки и краставици със седмици за да има перфектно тяло. Лявата резба на Емо обаче не реагирала на женска хубост и той предпочитал косматите задници и потни подмишници на спонсорите си.

Въпреки, че в Инстаграм демонстрира живот на баровец, любовникът на Васил Терзиев бил превърнал жена си в робиня. Тя трябвало да пере на ръка гащите му, по които често имало издайнически следи от (молим за извинение) бели и кафяви секрети, свидетелстващи за перверзни еднополови сношения, както с Васил Терзиев, така и с други вип представители на обратните среди.

Когато се приберял друсан след поредното “мъжко хоро” с много кокаин, кристали и семенна течност, Емо ставал зверски агресивен и шамарел красавицата където свари, което обяснява защо тя все по-често излизала с огромни слънчеви очила за да крие синините по лицето си.

За капак на унижението, Яница била длъжна да му готви специални фитнес манджи от телешко, пилешко и конско месо, и от сутрин до вечер да търпи смрадта на карантия.

Още по-противна за нея била вонята на чужди мъже, която се излъчвала от всяка пора на Емил Колев. Клюкари разказват, че той бил осквернил с чужда сперма дори брачното ложе и то за краткото време, в което Яница извела детето на разходка. Той безсрамно вкарал вкъщи един от по-бедните си любовници, който нямал достатъчно пари да го заведе на хотел, но пък се радвал на впечатляваща патка. Яница заподозряла изневярата по черните и къдрави интимните косми, полепнали по белите семейни чаршафи. Тъй като Емил се е епилирал навсякъде до голо, жена му започнала да задава неудобни въпроси кой мъжки дирник е мърсил дома й.

Любопитството за малко да й коства поредния пердах, спомнят си ужасени съседи, чули скандала през тънките стени на дома им.

Очаквайте още по-зловещи разкрития за срамните болести, които Емил Колев и гей дружинката му сеят в столичния хайлайф. Редакцията ни с готовност ще публикува и разказите на всеки наш читател, който се престраши да сподели лични истории за перверзния компаньон на бъдещия столичен кмет. Анонимността ще бъде гарантирана.

Източник: Клюки 

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?