Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Ужасна трагедия край Сливен: 7-годишно момиче е изнасилено и пребито до смърт
Ужасна трагедия край Сливен

Ужасна трагедия край Сливен: 7-годишно момиче е изнасилено и пребито до смърт

Издирват педофила и по земя, и по въздух, научи ko4.

7-годишно момиченце е изнасилено и пребито до смърт в сливенското село Сотиря, Община Сливен. Детето е намерено в края на селото, на метри от дома си, в изключително тежко състояние около 15 часа в четвъртък. Откарано е в болница, но медиците не успели да спасят живота му, съобщава Нова телевизия.

Убитото дете живеело с баба си и дядо си, тъй като майка й работела на морето.

В дерето зад спирката е намерено детето в безпомощно съостояние.

Над района кръжи хеликоптер. Пристигнали са и криминалисти от София. Мобилизирани са военни и пожарникари. Пуснати са и следови кучета.

Силите на реда издирват предполагаемия извършител по земя и по въздух. От източници в МВР Нова телевизия научи, че убиецът е 21-годишният Мартин Трифонов. Неговото семейство и това на жертвата живеят в съседни къщи. От полицията засега опровергават слуха, че мъжът е наркозависим.

Той завлякъл момичето в дерето, изнасилил го е и му е нанесъл изключително тежки травми, в следствие на които то починало.

Местни жители разказаха, че вчера следобед заподозреният видял жертвата си в магазин в селото. Момиченцето отишло там, за да си купи сладолед, а мъжът пиел ракия пред търговския обект. Вероятно е бил доста пиян.

Хората от селото твърдят, че издирваният е лежал в затвора за кражби. Свързват името му и с фатален инцидент, станал преди година. Мартин минавал покрай една от къщите във вилната зона, когато го подгонили кучетата пазачи, живещи в двора й. Собственикът на имота се намесил и опитал да укроти животните. Те обаче се нахвърлили върху стопанина си и го нахапали до смърт.

Издирваният и друг път е посягал на деца, разказват още съселяните му. Заплашвал малчугани с палки и ножове.

Предполага се, че заподозреният се укрива в гората, за която местните казват, че е изключително гъста и трудно проходима. Издирването ще продължи през цялата нощ.

Село Сотиря се намира на 4-5 км от Сливен и граничи с вилната зона.

Ужасна трагедия край Сливен

За всички в селото е шок това, което се случи, каза кметът на Сотиря Димчо Георгиев

Кметът Димчо Георгиев каза, че полицаи, пожарникари, Военна полиция са се организирали да търсят педофила.

Мартин не е жител на Сотиря, а живее във вилната зона, добави кметът.

„Семейството на жертвата си е нормално. Детето беше на детска градина. Трагедията е голяма. За всички в селото е шок това, което се случи“, добави той.

След това буртално убийство Мартин изтрил профила си във Фейсбук. Според полицията той е с леко набола брата, с камуфлажно яке, с къдрева коса. Не се знае накъде е тръгнал.

Над 40 души го издирват.

flagman

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*