Новините на фокус
Home » СВЯТ » Украинка заплаши майка с бебе да разбие кафенето й – не хареса името му ВИДЕО
Украинка заплаши майка с бебе да разбие кафенето й - не хареса името му ВИДЕО

Украинка заплаши майка с бебе да разбие кафенето й – не хареса името му ВИДЕО

Украинка заплаши собственичката на кафене „Россия“ в Берлин, заради името на заведението и дизайна на табелата в цветовете на руския трикольор.

Видеото, снимано очевидно от самата украинка, беше публикувано в TIk Tok.

Телевизионният канал „Русия 24“ излъчи диалог между украинската бежанка и собственичката на кафене „Россия“, в който тя шумно се възмущава вече на път за кафенето, виждайки името му.

„Фу, какъв ужас, как може да се направи кафе „Россия“ в Берлин, кошмар!“, казва тя раздразнено. В същото време самата украинка говори руски.

По-късно жената влиза в диалог със собственичката на кафенето, която държи малко бебе на ръце, и се опитва да я засрами. Младата майка предлага на украинката да отиде в друго заведение, тъй като „Германия е свободна страна“, и обяснява, че кафенето се казва така от 10 години, името е брандирано и никой няма да го променя.

Собственичката на кафенето подчертава, че е за приятелство между всички народи. Тогава украинката заплашва да унищожи кафенето, използвайки нецензурни изрази.

„Вижте, преди да бъдете пребита тук, украинците ще дойдат и ще унищожат офиса ви“, казва тя и добавя, че самата тя няма да участва в погрома, тъй като няма достатъчно сили, но други хора ще го направят.

Повече подробности вижте в самото видео:

https://www.youtube.com/watch?v=euz7PUGVIJE&feature=emb_title

Източник: glasnews

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*