Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Унижавали брутално Веселка от „Фермата“ СНИМКА
Унижавали брутално Веселка от Фермата

Унижавали брутално Веселка от „Фермата“ СНИМКА

Животът за Веселка – победителката от последния сезон на риалити шоуто „Фермата“ – се оказа белязан от драми, научи ko4.

 Изглежда, че работливата и всеотдайна майка няма късмет с мъжете, защото и вторият ѝ съпруг – Момчил, бил агресивен и ѝ посягал.

Макар че положението не било толкова тежко, както с първия ѝ мъж, Момчил също раздавал правосъдие с шамар вкъщи, разкриват нейни близки.

Това си пролича и по време на един от епизодите във „Фермата“, когато той шляпна момченцето си в ефир. Веселка се опита да потули неловката ситуация и му прошепна почти недоловимо: „Спри се, поне веднъж бъди човек“.

„Щом пред камерите посяга на децата, представете си какво се случва вкъщи, когато никой не ги вижда“, коментираха възмутени зрители. Приятели на Веселка признават, че това не е единичен случай и самата Веси също била шамаросвана. Конярката от село Борима обаче не го регистрирала като агресия, а обикновен възпитателен метод. Тя неведнъж е разказвала за кошмара, преживян с бившия ѝ мъж, и затова шамарите ѝ се стрували като галене с перце.

Унижавали брутално Веселка от Фермата

След като спечели „Фермата“ обаче, Веселка изцяло се променила. Тя сериозно обмисляла да се раздели с Момчил и да не търпи повече обидното му отношение.

Марица

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*