Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Уникално! Светлана тунингова Гущеров – станал е супер тузар (Снимка):
Уникално! Светлана тунингова Гущеров - станал е супер тузар (Снимка):

Уникално! Светлана тунингова Гущеров – станал е супер тузар (Снимка):

Няма по-голяма сила, способна да промени един мъж, от жената до него. А у нас няма по-добро доказателство за тези думи от семейството на Светлана и Християн Гущерови, които напук на всички зложелатели, които им предричаха мимолетна връзка, са по-влюбени от всякога и родители на три прекрасни дечица.

И не стига трансформацията на бившата плеймейтка, Светлана, която от модел със скандално минало се превърна в майка и съпруга за пример, но под нейно давление забелязваме огромна положителна промяна и в половинката й, Християн .

Спокойно можем да твърдим, че в случая с втората госпожа Гущерова парите направиха чудеса.

Моделката отглежда вкъщи три малки деца, но в същото време успява да върти собствен бизнес с луксозно домашно облекло и явно печели добре. Освен това намира време да се грижи и за мъжа си, който я води по скъпарски почивки по луксозни дестинации, откъдето се завръщат с пълни догоре торби с маркови дрехи и аксесоари.

Самата Светлана често я виждаме с подобни тоалети, но Християн никога не е бил почитател на такова облекло. Само че след брака с моделката малко по-малко виждаме как се промени. Като всеотдайна съпруга мадам Гущерова явно следи половинката й да показва ежедневно, че води луксозен начин на живот. И на последните фотоси, които госпожата публикува, личи, че стилът на Християн е претърпял коренна промяна.

Светлана и Християн Виена

Семейството в момента е във Виена за коледно пазаруване и на снимката в Инстаграм се вижда как е променил стила си Християн.

Той е заприличал на баща си, който е известен от годни с баровския си стил на обличане. Елегантно бомбе, скъпо черно палто, небрежно фишу и задължителните обувки Луи Вюитон. Браво на Светлана!

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?