Новият сезон на „Игри на волята“ обещава да е доста по-различен от предишните. И от това не са особено очаровани зрителите, предвид факта, че (по думите им) вместо състезателно шоу, ще трябва да гледат ер@тично такова, да не кажем вертеп…

Коментарите избухнаха след като се разбраха имената на някои от звездните участници, които ще мерят сили с останалите в надпреварата. Още първото име влуди потребителите и ги накара да прихнат в кикот. А името е – Виктор Стоянов.

Да, същият Викторчо, който беше и първият Ерген, а после се скъса да обикаля телевизиите, да не би да го забравят хората. Е, не се надяваха на това, но вече нямат подобни щастливи мисли.

Виктор изскача отвсякъде, ако си пуснеш чешмата, може и оттам да потече – то предавания, то представления, то реклами на бързи кредити… ужас!

А сега се е набутал и в „Игри на волята“, където, какъвто е потентен, със сигурност ще превърне шоуто в цирк. Другият, който го прави и с какички, и с младички, е рапърът Атанас Колев, който зарязва Лидия и също влиза вътре. Да му мислят жените участнички!

Сред другите звездни имена са миската Теодора Мудева, моделът Румен Радев, Цвети Станева – шампионка по фитнес, самбистката Мария Оряшкова, гимнастикът Красимир Дунев и други.